۹- کودکان کمتر از یک سال نباید تخم مرغ بخورند
دو درصد از کودکان به تخم مرغ آلرژی دارند. بعد از هفت ماهگی می توانید به کودک تان مواد غذایی پروتئینی بدهید. این کار را می توانید با دو قاشق چایخوری از این مواد غذایی شروع کنید. مواد غذایی را یک به یک به رژیم غذایی کودک تان اضافه کنید و به واکنش او دقت داشته باشید. اگر در عرض چهار روز، واکنش آلرژیکی رخ نداد، یعنی مشکلی وجود ندارد. در غیر اینصورت، به متخصص اطفال مراجعه کنید.
۱۰- تخم مرغ های بارور شده فایده ی بیشتری دارند
مرغ ها می توانند بدون جفتگیری با خروس ها، تخم بگذارند. اما چنین تخم مرغ هایی تبدیل به مرغ نمی شوند. بعضی ها معتقدند فایده ی تخم مرغ های بارور نشده کمتر از تخم مرغ های بارور شده است. اما هیچ تفاوت قابل توجهی بین آن ها وجود ندارد. تازگی تخم مرغ است که اهمیت دارد.
۱۱- تخم مرغ را در خانه هم می توانیم پاستوریزه کنیم
درست است که تخم مرغ ها را با استفاده از حرارت پاستوریزه می کنند، اما این فرآیند پیچیده تر از صرفاً گذاشتن آن ها در آب در حال جوش است. برای پاستوریزه کردن تخم مرغ ها از تجهیزات خاصی استفاده می شود که قابل استفاده در خانه نیستند.
۱۲- شستن و گذاشتن تخم مرغ ها در یخچال کار اشتباهی است
این مسأله به این بستگی دارد که در چه کشوری زندگی می کنید. در بعضی کشورها، مردم ترجیح می دهند که تخم مرغ را در یخچال نگه ندارند و در یک اتاق بگذارند. اما در بعضی دیگر از کشورها مثل آمریکا، ژاپن، استرالیا و کشورهای اسکاندیناوی برای جلوگیری از ابتلا به سالمونلا، تخم مرغ ها باید شسته شوند.
تخم مرغ بعد از شسته شدن، لایه ی محافظ طبیعی خود را از دست می دهد. برای حفظ تازگی تخم مرغ و جلوگیری از ابتلا به بیماری، باید آن را در یخچال نگهداری کرد. این روش کمک می کند عمر مفید تخم مرغ تقریباً به اندازه ی نصف افزایش پیدا کند. در کشورهای اروپایی، شستن تخم مرغ ممنوع است تا لایه ی محافظ طبیعی آن از بین نرود. در این کشورها، برای جلوگیری از ابتلا به سالمونلا، مرغ ها را واکسینه می کنند.
ادامه دارد ...
شبکه پزشک آنلاین در برگیرنده اطلاعات وسیع در حوزه پزشکی می باشد. در این مجموعه می توانید مطالب مفید و مستندی را پیرامون تغذیه، پوست و مو، زنان و زایمان و ... بیابید. همچنین امکان دسترسی به پرسش و پاسخ پزشکی در این حوزه ها را داشته باشید.