بیسکویت هایی با آرد گندم کامل
از سالم ترین گزینه های موجود در بازاراست که قند و چربی آن در حد متوسط است و وجود فیبر در آن، کمک می کند تا احساس سیری بعد از خوردن آن، برای مدت طولانی تر باقی بماند. از طرفی میزان اسیدهای چرب ترانس آن نیز بسیار ناچیز است. البته این سالم تر بودن، نمی تواند دلیل موجهی برای مصرف زیاد آن باشد چرا که به هر صورت مصرف بیشتر از دو یا سه عدد از این بیسکویت، به معنای دریافت کالری بالاست.
در کنارنوع ساده این نوع بیسکویت ها، انواع جدیدتری از آن مانند بیسکویت های با شهد خرما در بازار موجود است. از نظر میزان قند و چربی بین این محصولات با انواع ساده آن، تفاوت اندکی وجود دارد. البته این که تفاوت این محصول از منظر نوع قند موجود در این محصولات، با انواع ساده به چه شکل است، بحث دیگری است که بر مبنای اطلاعات مندرج روی بسته بندی محصول نمی توان درباره آن چندان اظهارنظر کرد.
یکی دیگر از محصولات این گروه، بیسکویتهای ساقه طلایی با روکش شکلات است. هر چند لایه شکلاتی روی بیسکویت بسیار نازک به نظر میرسد اما توجه داشته باشید که همان لایه نازک باعث افزایش قابل توجه قند و چربی و به ویژه اسیدهای چرب ترانس می شود، پس در مصرف آن محتاط تر عمل کنید.
مصرف بیش از سه بیسکویت در یک وعده توصیه نمی شود.
به صورت کلی غالب بیسکویت ها از نظر میزان قند و چربی نزدیک به مرز بین میزان متوسط و زیاد هستند. براین مبنا بهتر است به صورت کلی از همراهی بیسکویت ها با خوراکی های با قند بالا مثل آب میوه یا حتی خود میوه های شیرین خودداری کنید و در عوض آن ها را با نوشیدنی هایی چون شیر، چای یا با همراهی سبزیجاتی چون خیار مصرف کنید.
شبکه پزشک آنلاین در برگیرنده اطلاعات وسیع در حوزه پزشکی می باشد. در این مجموعه می توانید مطالب مفید و مستندی را پیرامون تغذیه ، پوست و مو ، زنان و زایمان و ... بیابید. همچنین امکان دسترسی به پرسش و پاسخ پزشکی در این حوزه ها را داشته باشید.