آیا هوش با تغذیه افراد ارتباطی دارد ؟
بله هوش و استعداد هر شخص با تغذیه ی او ارتباط مستقیم داردو امروزه شواهد زیادی برای اثبات این ارتباط وجود دارد ، به همین علت است که متخصصین تغذیه به خوردن غذاهای مقوی و ویتامینها مادران باردار را تشویق میکنند چراکه معتقدند تغذیه و بطور کالی عادات غذایی در هوش جنین تاثیر بسزایی دارد .
کدام مواد مغذی و چه غذاهایی در تقویت فعالیتهای فکری تاثیر دارد ؟
انواع ویتامینها و املاح در فعالیتهای فکری و هوش و استعداد فکری تاثیر دارند مثل: انواع ریز مغذیها ، آهن و اسید فولیک که در جذب ویتامین c هم موثرند، از منابع خوب آهن نیز به انواع غذاهای گوشتی ، تخم مرغ، حبوبات ، خشک بار ، میوه های خشک مثل انجیر و هلو ، سبزیجات برگ سبز ، اسفناج و مغزها اشاره کرد و از منابع خوب اسید فولیک هم باید به منابع گوشتی ، سبزیجات و مغزها اشاره نمود در جگر هم می توان به مقدار کافی همه منابع مورد نیاز را یافت .ویتامین دی و پروتئین هم از مواردی است که در صورت کاهش آنها رشد مغزی خوبی در پی نخواهد بود . از دیگر ریز مغذی ها به روی اشاره می شود که در صورت کاهش آن رشد مغزی با اخلال روبرو خواهد شد در مناطقی که خاک آن مقدار روی لازم را ندارد مشاهده شده که کودکان از ضریب هوشی بالائی برخوردار نیستند از منابع خوب روی می توان به انواع سبزیجات بخصوص سبزیجات ریشه ای ،پیاز ، غذاهای دریائی بخصوص ماهی های آبهای شور اشاره کرد.
ایا تغذیه قبل از بارداری در هوش جنین تاثیر دارد ؟
بله صددر صد .همانطور که به عینه میبینم در مناطقی که زنان و دختران از سوتغذیه رنج میبرند وقتی به سن بارداری می رسند وضع حمل راحتی نخواهند داشت و جنین در این مادران به خوبی تغذیه نمیشود و اغلب این افراد صاحب کودکانی میشوند که در سنین بلوغ رشد مناسبی از لحاظ عقلی و جسمی ندارند و از طرفی دیگر دختران و زنانی که در دوره ی قبل از بارداری خود از لحاظ تغذیه ای در مرحله ی خوبی به سر می بردند و ویتامینها و مینرال های آنان در محدوده نرمال بوده در حین بارداری هم به مراتب حال بهتری داشتند و نوزادی با وزن و حال جسمی ایده ال به دنیا اوردند .
چه گیاهان دارویی در تقویت هوش موثرند ؟
جینکوبیلوبا یکی از معروفترینها برای تقویت مغز و حافظه است این گیاه توانایی یادگیری را بهبود میدهد و عملکرد حافظه را بهتر میکند. مریمگلی هم برای تقویت حافظه مفید است. این گیاه مدیترانهای با آن گلهای آبی صورتی رنگ خود خواصی دارد که از دورهی باستان طرفدار داشته است. از این گیاه برای درمان مشکلات گوارشی و التهاب مخاط استفاده میکنند. علاوه بر اینها مریم گلی برای تقویت حافظه مفید است به طوری که در تهیهی داروهای مربوط به آلزایمر استفاده میشود.چای نیز از آن گیاهان مفید برای حافظه کوتاه مدت و همچنین حافظهی طولانی مدت است. خواص آنتیاکسیدانی آن پیری را به تاخیر میاندازد و با برخی از بیماریهای این دوره یعنی پارکینسون و آلزایمر مقابله میکند.جینسنگ هم برای تقویت حافظه، بالا بردن قدرت تمرکز و همچنین بهبود قدرت درک افراد مفید است.
ایا استفاده از رژیم غذایی غلط در ضریب هوشی تاثیری دارد ؟
چنانچه رژیم غذایی بدون متخصص تغذیه طرح ریزی شود و خودسرانه شکل گیرد در آن اختلالات ویتامینها و مواد معدنی به چشم می خورد که این اختلالات منجر به مشکلات زیادی میشود و چنانچه از لحاظ مواد غذایی که در هوش و حافظه تاقیر دارد فقیر باشد قطعا منجر به اختلال در حافظه می شود .
چه بخوریم تا باهوش تر شویم ؟
اسفناجبه دلیل آنزیم های موجود در برگ هایش موجبتقویت هوش و حافظه می شود. اسفناجسرشار از فولیک اسید است ،قهوه نیز از آنتی اکسیدان ها، آمینواسید، ویتامین و مینرال ای زادی برخوردار است به ویژه اگر دانه های قهوه را دم کنید و بخورید برای تقویت حافظهبسیار مفید است. قهوه همچنین ضدآلزایمراست و با مصرف مداوم آن دچار آلزایمر نخواهید شد، غلاتی مانند سویا، لوبیا، نخودفرنگی و عدس از روغن بسیار مفیدی برخوردارند که برایتقویت حافظهمفید و لازم است.میوه و سبزیجات نیز دارای آنتی اکسیدان های بسیار مفیدی برای بدن هستند و خوردن آنها موجب تقویت حافظه می شود . انبهنیز از میوه هایی است که خوردن آن موجب تقویت حافظه می شود . این میوه دارای بافت های چربی است اما خوردن آن باعث می شود که گردش خون تسریع شود. هنگامی که گردش خون سریع تر شود باعث می شود خون بیشتری به مغز برسد . ماهینیز یکی دیگر از مواد غذاییاست که باعث تقویت و رشد سریع تر سلول های مغز و در نتیجه باعث تقویت حافظه می شود. ماهیبرای عارضه قلبی نیز مفید است. تاثیر شکلات تلخ نیز در تقویت حافظه امروزه اثبات شده است .