دکتر علیرضا واعظ شوشتری - متخصص پوست ، مو و زیبایی

علت افتادگی پوست چیست و چگونه می توان آن را درمان کرد؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]آدرس وب سایت : www.drvaez.ir
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، قبل از چهارراه پلیس ، مقابل اداره ثبت ، ساختمان آریا ، طبقه اول تلفن مطب : 91620100 - 031

اگر تجربه کاهش وزن در سالن های بدنسازی را دارید، احتمالاً می دانید که افتادگی پوست یکی از عوارض رایج کاهش وزن است. البته علت های دیگری نیز برای افتادگی و شل شدن پوست وجود دارد. شل شدن پوست (چه در صورت و چه در بدن) اغلب با از بین رفتن چربی مرتبط است. تخریب یا کاهش کلاژن و الاستین در درم یکی دیگر از دلایل شل شدن پوست است. در حالی که افتادگی پوست ممکن است برای هر کسی اتفاق بیفتد، احتمال آن با افزایش سن افراد، بیشتر می شود. از دست دادن وزن به میزان قابل توجه و همچنین ابتلا به برخی از بیماری ها ممکن است باعث افتادگی در پوست شوند.

رفع افتادگی پوست با روشهای مختلف از جمله هایفوتراپی معمولاً با نتایج بسیار درخشانی همراه است. در این روشها اغلب بدون نیاز به جراحی و برش، عمل لیفتینگ پوست، صورت می پذیرد. لیفت پوست در اصفهان را با مراجعه به کلینیک تخصصی دکتر علیرضا واعظ شوشتری تجربه نمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 36284487 - 031 تماس حاصل فرمایید.

دلیل افتادگی و شل شدن پوست چیست؟

اگر بخواهیم به دلایل شدن شدن و افتادگی پوست اشاره کنیم، یکی از این دلایل افزایش سن است که نمی توانید جلو بالارفتن سن خودتان را بگیرید اما با انجام روش هایی می توانید از شل شدن زودهنگام پوست جلوگیری کنید.
بطور کلی دلایل افتادگی و شل شدن پوست صورت عبارتند از:

برای رفع افتادگی پوست روش هایی وجود دارد که می توانید در خانه انجام دهید و به سفت شدن پوست صورت کمک کنید. اما در بعضی مواقع افرادی که روی بازوها، ساق پاها، شکم و گردن پوست اضافه دارند، و پوست بیش از حد کشیده شده و به طور طبیعی قابل بازگشت به شکل اولیه نیست، ممکن است با تصمیم متخصص پوست برای درمان افتادگی پوست نیاز به روش های غیرجراحی داشته باشند.

علت افتادگی پوست چیست و چگونه می‌توان آن را درمان کرد؟

روش های پیشگیری و درمان شل شدن و افتادگی پوست صورت

با توجه به تحقیقات و بررسی های بسیار زیادی که در رابطه با افتادگی و از دست دادن حالت ارتجاعی و کشش پوست تا به امروز توسط پزشکان انجام شده است، راهها ها و متد های بسیار متنوعی برای درمان مشکل شلی و افتادگی پوست ابداع و کشف شده است. از جمله مراقبت های و روش های پیگیرانه ای که افراد باید به آن توجه کنند عدم قرار گرفتن به مدت طولانی در زیر نور مستقیم خورشید می باشد. نور خورشید به دلیل داشتن برخی اشعه های مضر برای صورت می تواند بر کلاژن های پوست صورت تاثیرات منفی داشته باشد و به مرور زمان سبب آسیب به پوست صورت شود.

همان طور که در قسمت فوق نیز اشاره شد، سیگار می تواند آثار مخربی بر پوست داشته باشد. لذا عدم استفاده از دخانیات و ترک آن می تواند از آسیب بر پوست فرد پیشگیری کند. به رژیم غذایی خود اهمیت بسیاری قائل شوید و سعی کنید حتما در برنامه غذایی خود از میوه ها و سبزیجات و همچنین غذاهای سالم که دارای ویتامین ها و مواد معدنی مختلفی هستند استفاده کنید. ورزش کردن برای سلامتی پوست بدن و صورت بسیار موثر است و معمولا همه افرادی که به طور دائم ورزش می کنند دارای پوستی با نشاط و زیبا هستند.

افرادی که دچار افتادگی پوست صورت شده اند می توانند با ماساژ دادن روزانه پوست صورت خود تاثیرات مثبت به سزایی در درمان آن داشته باشند. ماساژ دادن باعث افزایش جریان گردش خود در زیر پوست می شود و همین عامل می تواند مواد مغذی را به خوبی برای تقویت پوست تامین کند. سعی کنید برنامه خواب خوبی و اصولی داشته باشید و حتما در طول شب حداقل به مدت 7 ساعت خواب کافی داشته باشید. خواب تاثیر مستقیم و بسیار زیادی در حالات و فرم پوست صورت دارد لذا در صورتی که شخص برای مدتی خواب کافی نداشته باشد می تواند تاثیر آن را به خوبی در پوست صورت خود رویت کند.

از جمله روش های حفظ و مراقبت از پوست صورت که تاثیر زیادی در پیشگیری و همچنین درمان چین و چروک و شل شدگی پوست دارد، استفاده از ماسک های تقویت کننده پوست صورت می باشد. امروزه ماسک های متنوعی جهت تقویت کردن پوست در بازار موجود است که فرد می تواند با توجه به شرایط و ویژگی های پوستی خود، ماسکی مناسب را انتخاب کند.

درمان افتادگی پوست با لیزر :

استفاده از لیزرهای تهاجمی که منجر به لایه برداری سطح پوست و تحریک آن برای افزایش کلاژن سازی می شود بهترین راهکار برای درمان افتادگی پوست و جوانسازی صورت می باشد. برای درمان شل شدن پوست و افتادگی بدن از روش های جراحی مانند لیپوماتیک می توان بهرمند شد. اگر افتادگی خفیف دارید یا به نتایج متوسط راضی هستید، می توانید روش های خانگی را برای سفت شدن پوست صورت و بدن تان امتحان کنید. درمان های غیر تهاجمی و کم تهاجم می توانند باعث بهبود رنگ و خاصیت ارتجاعی پوست افتاده شوند. اگر این درمان ها با سبک زندگی سالم مانند ترک سیگار و برنزه نشدن همراه باشند، موثرتر خواهند بود. این روش ها توسط متخصص پوست انجام می شوند.

انواع مختلفی از لیزر درمانی وجود دارد که می تواند به تقویت تولید کلاژن و بهبود رنگ کلی پوست کمک کند. اکثر افراد بهترین نتایج را پس از چند نوبت درمان مشاهده می کنند. لیزر درمانی می تواند برای محکم شدن پوست بازوها و شکم و سایر نواحی بدن مفید باشد. در این روش با استفاده از نور مادون قرمز، کلاژن (پروتئین زیر پوست) گرم شده و باعث سفت شدن آن می شود. سفت شدن پوست صورت به کمک این روش بلافاصله پس از انجام آن قابل مشاهده است. به دلیل عدم وجود هرگونه برگشتی، این شیوه درمان به یکی از متداول ترین درمان ها برای سفت شدن پوست تبدیل شده است. مطلوب ترین نتیجه به کمک این روش زمانی حاصل می شود که دو یا سه بار درمان و هرکدام با فاصله یک ماه انجام گیرد.

این روش جهت کاهش خطوط باریک، چروک ها و شل شدگی، مورد تائید سازمان غذا و داروی آمریکا قرار گرفته است. هرچند نتایج حاصل از این روش مانند روش لیفت و کشیدن پوست صورت و کشیدن پوست گردن (لیفت گردن) چشم گیر و سریع نیست اما بیماران ترجیح می دهند نتایج را به آرامی اما بدون بازگشت مشاهده کنند. یکی دیگر از مزایای استفاده از روش لیفتینگ گردن و صورت با لیزر، بی خطر بودن آن و تاثیر آن در بازگرداندن ظاهری جوان و پوستی سفت است.

آر اف فرکشنال :

در این روش گرمای یکنواخت و مداوم در بافت های زیر سطح پوست ایجاد می شود. باگرم شدن درم (درم که حاوی رشته های کلاژن است و به پوست قوام می بخشد به همراه روپوست، پوست بدن را تشکیل می دهند)، رشته های کلاژن منقبض و ضخیم شده و بافت زیر سطح پوست سفت می شود. طی روزهای بعد هم کلاژن جدید بوجود می آید که باز هم بر سفتی پوست می افزاید و موجب لیفت صورت در سه جهت عمودی، افقی وعمقی می گردد.

روش پی آر پی (PRP‬) :

در این روش خون بیمار گرفته شده و پس از آن پلاکت ها جداسازی شده و بصورت فعال شده درون بافت تزریق می گردند. از آنجایی که در این روش از خون خود فرد استفاده می گردد کاملا بدون عارضه بوده و خطر حساسیت ندارد. کلاژن سازی از حدود یکماه بعد سرعت می گیرد و طی سه ماه بخوبی آشکار می گردد.

درمان افتادگی پوست صورت با تزریق ژل:

تزریق ژل باعث سفت شدن پوست می شود. از جمله ژل های مورد استفاده در این روش می توان به سلول های چربی، اسید هیالورونیک و کلاژن اشاره نمود. بر اساس نوع ژل مورد استفاده، ممکن است هرچند ماه یا هر چند سال نیاز به تزریق مجدد وجود داشته باشید.

استفاده از روش میکرودرم ابریژن:

میکرودرم ابریژن درمانی غیرتهاجمی است که با هدف لایه برداری ملایم پوست و زیبایی پوست بدن انجام می شود. در این روش با افزایش جریان خون در پوست و اعمال مکش، سنتز کلاژن تحریک می شود. لذا در سنین زیر 30 سال به عنوان پیشگیری از افتادگی انتخاب مناسبی خواهد بود. پوست پس از تکمیل دوره درمان صاف تر و روشن تر می شود و رد گذر زمان در صورت شما از بین خواهد رفت.

آدرس اینستاگرام دکتر واعظ شوشتری

لیفتینگ پوست با هایفوتراپی :

در روش اولتراپی (هایفوتراپی) که تکنیک پیشرفته تری نسبت به روش جراحی لیفت می باشد؛ علاوه بر سطح پوست، بافت زیرین آن نیز باز سازی شده و فرم بهتری پیدا می کند. هایفوتراپی در واقع تکنولوژِی نسبتاً قدیمی تری است که به تازگی برای لیفت پوست مورد استفاده قرار گرفته و کاربرد دارد. این روش که مورد تایید FDA ( سازمان غذا و داروی آمریکا) می باشد؛ بدون جراحی از امواج قوی و متمرکز شده اولتراسوند یا همان امواج به کار گرفته شده در سونوگرافی، برای اثر گذاری بر بافت های زیرین پوستی استفاده می کند؛ و بدین وسیله پوست و بافت زیرین آن جمع و کشیده می شود. هایفوتراپی ( همان اولتراپی) یک روشی غیرجراحی ایمن، علمی و پیشرفته برای لیفت صورت است که بدون ایجاد برش برای کشیدن پوست صورت کابرد دارد.

همشهریان گرامی! برای بررسی علل و درمان مشکلات پوستی خود می توانید به متخصص پوست در اصفهان مراجعه نمایید تا پس از بررسی های لازم، مناسب ترین درمان را برای رفع مشکل شما تجویز کرده و اعمال نماید.


درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید

کاشت مو و هر آنچه باید درباره آن بدانید

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]

روشهایی برای افزایش کلاژن سازی پوست

دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]

خواب سالم عامل سلامتی

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

در مورد بوتاکس بدانید

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

تشخیص و درمان اسکولیوز یا انحراف ستون فقرات

دکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آیا انجام رادیولوژی کمر خطرناک است؟

دکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]

درمان شکستگی ترقوه، شانه و کتف با فیزیوتراپی

دکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

مزایای پاکسازی پوست

کلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ]

کاهش حرکات جنین در بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

مزایای دستگاههای رولر وکیوم یا ال پی جی جدید نسبت به نوع قدیمی

شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]

ادامه درمان فتق

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی عمومی ]

درمان فتق

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی عمومی ]

فتق چیست

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی عمومی ]

لیزر درمانی مؤثر برای رفع لک های صورت

دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

علت درد استخوان ساعد دست

دکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]

شناسایی و تشخیص انزال تاخیر یافته

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

آستین طبی لنف ادم چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رادیولوژی مداخله ای یا اینترونشنال چیست و چه کاربردی دارد؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

درمان انواع اسکولیوز

دکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درباره تغییر و اصلاح سبک زندگی بیشتر بدانید

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

درمان پیری و رفع چروک های دست با تزریق چربی

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

هماتوم یا شکستگی لاله گوش چیست ؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

برای خط اخم چند سی سی ژل لازم است؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

سندرم خستگی مزمن (CSF) چیست و چگونه رفع میشود؟

دکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]

بوتاکس؛ کاربردها، نحوه تزریق، عوارض، مراقبتها، هزینه

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]

چگونه زنان مبتلا به واژینیسموس و همسرانشان می توانند از نظر جنسی رشد کنند؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

فول بادی و توتال بادی در لیزر شامل چه قسمت هایی میشوند؟

کلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ]

بعد از بیوپسی پستان به چه مراقبتهایی نیاز است؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کاتتر چیست و کاتتر گذاری چه کاربردی دارد؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

آیا کاشت ابرو برای آقایان خوب است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

رادیوگرافی برای تشخیص آبسه دندان

دکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]

روشهای درمان متخصصان طب فیزیکی برای ضعف رفتن دست

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
دکتر عنایت الله ایزدی - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر عنایت الله ایزدی

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.izadidr.ir
دکتر میترا مولائی نژاد - متخصص سلامت جنسی و باروری
دکتر میترا مولائی نژاد

متخصص سلامت جنسی و باروری


www.drmolaei.ir
دکتر مجید حقیقت - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر مجید حقیقت

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.drhaghighat.ir
دکتر غلامرضا سیف - متخصص رادیولوژی و سونوگرافی
دکتر غلامرضا سیف

متخصص رادیولوژی و سونوگرافی


www.drseif-radiology.ir
دکتر سلمان فلاح - متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
دکتر سلمان فلاح

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی


www.drsalmanfallah.ir
دکتر رضا رباطی - متخصص پوست و مو
دکتر رضا رباطی

متخصص پوست و مو


www.drrobati.ir
دکتر شهریار لقمانی - فوق تخصص جراحی پلاستیک
دکتر شهریار لقمانی

فوق تخصص جراحی پلاستیک


www.drloghmani.ir
دکتر لادن ناظمی - پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی
دکتر لادن ناظمی

پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی


www.doctornazemi.ir
دکتر رامین مدرسی - پوست ، مو و زیبایی
دکتر رامین مدرسی

پوست ، مو و زیبایی


www.doctormodaresi.ir
دکتر منصوره پژمان منش - متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی
دکتر منصوره پژمان منش

متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی


www.dr-pejmanmanesh.ir
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت