دکتر محسن سلیمانی - پوست و مو

آیا لیزر موهای زائد زیر بغل خطرناک است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]آدرس وب سایت : www.drsoleimani.com
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شریعتی ، بعد از اورژانس بیمارستان شریعتی ، طبقه دوم بانک آینده ،کلینیک پوست ومو بهین تلفن مطب : 36290689 - 031

موهای زائد زیر بغل و دیده شدن آنها برای تعداد زیادی از زنان بسیار خجالت آور است و خلاص شدن از شر موهای زائد می تواند به یک نبرد دائمی تبدیل شود. لیزر موهای زائد زیر بغل یک روش بسیار محبوب برای تعداد زیادی از زمانی که قصد دارند از مشکلات مربوط به شیو کردن موهای زائد یا درد حاصل از موم انداختن خلاص شوند یک گزینه بسیار محبوب تلقی می شود. لیزر موهای زائد زیر بغل با مزایای بسیار زیادی همراه است اما این روش برخی از عوارض جانبی همراه است که برخی از آنها عبارتند از درد، ریسک تغییر رنگ پوست و هزینه حاصل از درمان.

دستگاه لیزر موهای زائد با ارسال امواج نور به ریشه موها یا فولیکول ها کار خود را انجام می دهد. پرتوهای نور لیزر موهای زائد را از بین می برند و از رشد آنها در آینده جلوگیری می کنند. دستگاه های مختلف لیزر برای این کار وجود دارد و شما باید به تحقیق و بررسی و مشاوره با پزشک بپردازید تا از مناسب بودن دستگاه لیزر متناسب با شرایط پوست و مو و رنگ موها و ضخامت آنها آشنا شوید. معمولا شما به چند جلسه درمان نیاز دارد تا موهای زائد به صورت دائمی از بین برود و پس از اتمام دوره درمان نیز به سال یک یا دو بار مراجعه به پزشک برای حفظ نتایج به دست آمده نیاز خواهید داشت تا از رشد موهای زائد جلوگیری شود.

لیزر موهای زائد با دستگاه الکس نابلکس، که یکی از بهترین و تخصصی ترین دستگاه های لیزر است؛ در کلینیک بهین اصفهان قابل انجام می باشد. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با این مرکز از طریق تماس با شماره تلفن 36290689 - 031 اقدام فرمایید.

آیا لیزر موهای زائد در زیر بغل امن و بی خطر است؟

امروزه با رواج یافتن و شایع شدن استفاده از لیزر موهای زائد برای رفع موهای زائد و گسترش در آن در دنیا کاربران و افراد زیادی آن را به عنوان بهترین روش رفع موهای زائد در دنیا می شناسند. اما برای عده ای از افرادی که قصد انجام لیزر مو زائد زیر بغل را دارند این سوال وجود دارد که آیا لیزر موهای زائد برای بدن مضر است؟ اغلب این این دسته از سوالات به دلیل استفاده از لیزر و اشعه برای رفع موهای زائد به وجود می آید.
و برخی از افراد تصور می کنند به علت استفاده از اشعه و یا پرتو برای از بین بردن فولیکول ها و موها، اشعه ها باعث بروز بیماری ها و حساسیت ها در پوست شخص می شود و برای سلامتی عوارض جانبی دارد. همچنین بعضی افراد معتقدند لیزر موها عامل سرطان است که این نظریه نیز به دلایل مختلف اثبات نشده و قابل استناد نیست.

اما این گونه نیست و ” مزیت لیزر موهای زائد ” سال ها است که توسط بسیاری از سازمان های درمان و بهداشت معتبر در دنیا و همچنین پزشکان مطرح دنیا تایید شده هستند؛ و توسط بسیاری از کلینیک ها و مراکز درمانی در سراسر دنیا استفاده می شود و مشکلات و خطرات جدی برای بیمار ندارد. لیزر موهای زائد زیربغل تنها فولیکول ها و موها زائد ناحیه مورد نظر را هدف قرار می دهد و آن ها را از بین می برد تا دوباره مویی در آن ناحیه رویش نکند. لیزر موهای زائد در صورتی که به درستی انجام شود هیچ گونه عارضه مهم و مشکلاتی برای پوست به وجود نمی آورد و یک اقدام زیبایی امن و بی خطر در دنیا محسوب می شود.
هر روزه میلیون ها زن و مرد در دنیا از لیزر موهای زائد استفاده می کنند و محبوبیت زیاد این روش مسلما به علت مزیت های بالای آن است.

لیزر موهای زائد

مزیت ها و تاثیرات مثبت لیزر بر زیر بغل

لیزر موهای زائد دارای چندین مزیت و فایده متعدد است که قطعا به دلیل این مزایا می باشد که روز به روز به تعداد کاربران لیزر افزوده می شود و افراد زیادی استفاده ازلیزر موهای زائد زیر بغل را نسبت به سایر روش ها ترجیح می دهند.
1. از مهم ترین و محبوب ترین مزیت های لیزر موهای زائد زیر بغل، دائمی بودن و ماندگاری بسیار بالای آن می باشد. با لیزر موهای زیر بغل فولیکول های مو از بین نمی رود و دیگر مویی در آن ناحیه رشد نمی کند و شخص برای همیشه از شر موهای زائد خود خلاص می شود. درواقع دیگر نیازی نیست هر بار به موبرها، اپیلاسیون و موم یا ژیلت دسترسی داشته باشید تا بتوانید موهای زائد را از بین ببرید، اگرچه برای رسیدن به این هدف باید چند جلسه لیزر را در برنامه مرتب و دقیق دنبال کنید.

2. اگر لیزر موهای زائد در زیر بغل با روش و تکنیک صحیحی انجام شود هیچ گونه خون ریزی و سوختگی در ناحیه هدف ایجاد نمی شود. برای این منظور باید به مراقبت های قبل و بعد از لیزر توجه کنید تا بهترین نتیجه را دریافت کنید.

3. لیزر موهای زائد هیچ گونه جای زخم، اسکار یا گودی و حفره در پوست شخص باقی نمی گذارد و پوست شخص را صاف و یکدست می کند.

4. انجام لیزر موی زائد زیر بغل به تیغ و یا بخیه نیازی ندارد و به سادگی انجام می شود. همچنین با یک بی حسی موضعی فرد دردی احساس نخواهد کرد که البته دستگاه مدرن لیزر به سیستم خنک کننده مجهز هستند.

5. انجام لیزر موهای زائد هیچ درد و احساس ناراحتی برای شخص ندارد و به راحتی برای فرد انجام می شود. البته ممکن است احساس سوزش یا سوختگی بر اثر حرارت و اشعه لیزر را داشته باشید که طبیعی است و با تکنیک و راه حل هایی که در قسمت دیگر مقاله به طور کامل توضیح داده ایم، می توانید این مشکل را حل کنید.

6. انجام لیزر موی زیر بغل فرایند طولانی ندارد و حداکثر در چهار یا پنج جلسه به اتمام می رسد. تعداد جلسات و فاصله بین هر جلسات برای هر فرد متمایز می باشد که به رنگدانه های پوستی و رنگ و ضخامت موها بستگی دارد.

7. مزیت دیگر لیزر موهای زائد زیر بغل این است که از لحاظ اقتصادی و زمان بسیار به صرفه تر از سایر روش ها می باشد و شخص یک بار برای همیشه از شر موهای زائد رهایی می یابد. و نیازی ندارد هربار درد اپیلاسیون را تحمل کند یا وقت زیادی برای شیو کردن موهایش از دست بدهد.

8. لیزر موهای زائد زیر بغل مورد تایید سازمان های بهداشت و درمان در دنیا می باشد و کاملا امن و مطمئن محسوب می شود. در واقع عوارض خطرناک یا دوره نقاهت طولانی مدت ندارد.

9. از دیگر مزیت های لیزر این است که همیشه زیر بغل تمیز است و از هر گونه عفونت جلوگیری می کند، همچنین به علت اینکه زیر بغل با ترشح عرق فرد محلی برای رشد قارچ و عرق سوز شدن بدن می باشد پس باید هر روز این محل را تمیز کند.

مراقبت های پیش و پس از لیزر موهای زائد زیر بغل

وقتی تصمیم به استفاده از لیزر می گیرید، توصیه می شود که چند ماه از برداشتن موها به وسیله موچین، بند انداختن و اپیلاسیون خودداری کنید. بعضی از دستورالعمل های مراقبتی به این شرح هستند:
بعد از هر جلسه لیزر درمانی به مدت 1 هفته از قرار گرفتن در معرض نور خورشید اجتناب کنید. پیش از ورود به فضاهای باز، از کرم ضد آفتاب استفاده کنید و هر 2 تا 3 ساعت یک بار آن را تجدید نمایید.
تا پایان جلسات لیزر درمانی، موها را با موچین یا بند برندارید. نظارت بر رشد موها برای جلسه بعدی لیزر درمانی مسئله ای حائز اهمیت است چون برداشتن موهایی که بعد از جلسه لیزر دوباره رشد می کنند ممکن است محرکی برای تقویت ریشه مو و از بین رفتن تاثیر لیزر بر آن باشد.
از رفتن به حمام آب داغ یا سونا بعد از جلسه لیزر، خصوصاً در 24 ساعت اولیه اجتناب کنید.
پس از جلسه لیزر درمانی از کرم های لایه بردار در موضع مربوطه استفاده کنید چون این کار از ایجاد پوسته ها و قرمزی روی پوست جلوگیری می کند. لایه برداری باید یک تا دو هفته بعد از لیزر درمانی ودرصورت تجویزپزشک انجام شود.
برای تسکین موضع، می توانید از کرم ترمیم کننده هم استفاده کنید. این کار از هر گونه کدر یا بی رنگ شدن پوست نیز جلوگیری می کند.
حداقل 3 تا 4 روز از دئودورانت، عطر یا کرم های سنگین روی موضوع استفاده نکنید تا از بروز خارش پوستی جلوگیری شود.
ممکن است در موضعی که تحت لیزر درمانی قرار گرفته احساس خارش کنید، اما از دست کشیدن روی پوست این ناحیه یا خارش آن اجتناب کنید چون این کار می تواند باعث ایجاد جای زخم در پوست شود.
.24 ساعت بعد از جلسه لیزر موهای زائد زیر بغل ورزش یا فعالیتی نکنید که منجر به تعریق زیاد شود چون این امر هم باعث خارش پوستی خواهد شد.

اينستاگرام دکتر سليماني

عملکرد لیزر موهای زائد برای رفع موهای زیر بغل چگونه است؟

علی رغم این که لیزر موهای زائد بسیار پیشرفته به نظر می رسد، اما این روش در واقع بسیار ساده است. در این روش لیزر پالس هایی از انرژی نوری را به عمق پوست می‍ فرستد، و در آن جا فولیکول های مو را از بین می برد. هنگامی که فولیکول های مو نابود شوند، موها دیگر نمی توانند رشد کنند.
رشد مو سه مرحله یا فاز دارد فاز فعال رشد، فاز میانی، و فاز استراحت. لیزر رفع موهای زائد تنها زمانی موثر است که مو در فاز رشد باشد. هنگامی که مو در فاز میانی یا استراحت است، لیزر نمی تواند ریشه مو را تخریب کند.
برای اطمینان از تاثیر لیزر موهای زائد و این که موها در فاز فعال رشد قرار داشته باشند، مشتریان باید چند جلسه درمانی را در طول چند هفته انجام دهند. به این شکل زمانی برای استراحت بدن فراهم شده و تکنسین لیزر می تواند لیزر را در زمانی که فولیکول های مو در فاز رشد قرار دارند انجام دهد.

مرکز پیوند موی بهین، یکی از بهترین کلینیک های کاشت مو در اصفهان است. در این مجموعه مجهز، کاشت ابرو و مو، ریش و سبیل با روشهای مختلف قابل انجام خواهد بود. نتایج کاشت مو در این مرکز به دلیل بکارگیری تجهیزات مدرن و بالا بودن سطح تجربه و دانش پزشک، رضایت بخش و مطلوب می باشد.


درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید

کاشت مو و هر آنچه باید درباره آن بدانید

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]

کاربرد لیزر اربیوم در کلینیک های پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

دوقلوهای بهم چسبيده

دکتر ایرج حق شناس [ فوق تخصص بیماریهای نوزادان ]

عمل جراحی ترمیمی یا بازسازی پستان چیست؟

دکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]

سیستم تعادلی بدن

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

علایم کمبود ویتامین E را بشناسیم

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

میگرن را با تزریق بوتاکس درمان کنید

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

فواید زایمان طبیعی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

خانواده و اعتیاد

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

رفع رنگدانه های پوستی با لیزر درمانی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

ادامه درمان فتق

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی عمومی ]

درمان فتق

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی عمومی ]

فتق چیست

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی عمومی ]

لیزر درمانی مؤثر برای رفع لک های صورت

دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

علت درد استخوان ساعد دست

دکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]

شناسایی و تشخیص انزال تاخیر یافته

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

آستین طبی لنف ادم چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رادیولوژی مداخله ای یا اینترونشنال چیست و چه کاربردی دارد؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

درمان انواع اسکولیوز

دکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درباره تغییر و اصلاح سبک زندگی بیشتر بدانید

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

درمان پیری و رفع چروک های دست با تزریق چربی

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

هماتوم یا شکستگی لاله گوش چیست ؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

برای خط اخم چند سی سی ژل لازم است؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

سندرم خستگی مزمن (CSF) چیست و چگونه رفع میشود؟

دکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]

بوتاکس؛ کاربردها، نحوه تزریق، عوارض، مراقبتها، هزینه

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]

چگونه زنان مبتلا به واژینیسموس و همسرانشان می توانند از نظر جنسی رشد کنند؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

فول بادی و توتال بادی در لیزر شامل چه قسمت هایی میشوند؟

کلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ]

بعد از بیوپسی پستان به چه مراقبتهایی نیاز است؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کاتتر چیست و کاتتر گذاری چه کاربردی دارد؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

آیا کاشت ابرو برای آقایان خوب است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

رادیوگرافی برای تشخیص آبسه دندان

دکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]

روشهای درمان متخصصان طب فیزیکی برای ضعف رفتن دست

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
دکتر عنایت الله ایزدی - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر عنایت الله ایزدی

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.izadidr.ir
دکتر منصوره پژمان منش - متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی
دکتر منصوره پژمان منش

متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی


www.dr-pejmanmanesh.ir
دکتر غلامرضا سیف - متخصص رادیولوژی و سونوگرافی
دکتر غلامرضا سیف

متخصص رادیولوژی و سونوگرافی


www.drseif-radiology.ir
دکتر سلمان فلاح - متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
دکتر سلمان فلاح

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی


www.drsalmanfallah.ir
دکتر لادن ناظمی - پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی
دکتر لادن ناظمی

پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی


www.doctornazemi.ir
دکتر رضا رباطی - متخصص پوست و مو
دکتر رضا رباطی

متخصص پوست و مو


www.drrobati.ir
دکتر شهریار لقمانی - فوق تخصص جراحی پلاستیک
دکتر شهریار لقمانی

فوق تخصص جراحی پلاستیک


www.drloghmani.ir
دکتر مجید حقیقت - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر مجید حقیقت

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.drhaghighat.ir
دکتر محمد آذربایجانی - اعصاب ، روان و مشاوره
دکتر محمد آذربایجانی

اعصاب ، روان و مشاوره


www.drazarbayejani.ir
دکتر علی فرخانی - متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
دکتر علی فرخانی

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی


www.drfarkhani.com
دکتر محمد اعظمی - متخصص رادیولوژِی
دکتر محمد اعظمی

متخصص رادیولوژِی


www.radiologymarkazi.ir
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت