درمان گودی و سیاهی زیر چشم با تزریق هیالورونیک اسید
دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]آدرس وب سایت : www.dreshraghi.irآدرس مطب : اصفهان ، چهارباغ بالا ، مجتمع كوثر 2 ، طبقه سوم ، واحد 527 تلفن مطب : 36205114 - 031
گودی و سیاهی زیر چشم از جمله مشکلات مرتبط با افزایش سن هستند که می توانند اعتماد به نفس افراد را کاسته و احساس ناخوشایندی در افراد ایجاد کنند. با این حال روش های مختلفی برای رفع چنین مشکلاتی ایجاد شده است که می توانند با رفع گودی و سیاهی زیر چشم، منجر به بازگرداندن شادابی و نشاط پوست شده و جوانسازی چهره را در پی داشته باشند. یکی از روش های درمان گودی و سیاهی زیر چشم استفاده از فیلرهای هیالورونیک اسید است. در این مطلب قصد داریم تا شما را با دلایل ایجاد گودی و سیاهی زیر چشم آشنا کرده و درمان آن ها با تزریق هیالورونیک را معرفی نماییم.
یکی از روشهای جوانسازی اطراف چشم تزریق ژل یا فیلر است که توسط دکتر بهرام اشراقی، فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی چشم، با مهارت بالا و بکارگیری تکنیک درست انجام می شود. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و تعیین نوبت از مطب تهران با شماره های 88713593 - 09309095800 و مطب اصفهان با شماره 03136205114 تماس حاصل فرمایید.
عوامل ایجاد گودی زیر چشم چیست؟
گودی وسیاهی زیر چشم می توانند بصورت طبیعی و در اثر افزایش سن ایجاد شوند و با سبک زندگی در ارتباط هستند. از جمله دلایل ایجاد گودی و سیاهی زیر چشم می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- افزایش سن: زمانی که گودی در زیر هر دو چشم ایجاد شود اصلی ترین احتمال، افزایش سن است. آتروفی پدیده ای است که به علت كاهش بافت زیر چشم ایجاد می شود و می تواند گودی زیر چشم را ایجاد نماید.
- از دست دادن آب بدن: از جمله علائم کاهش شدید آب بدن گودی زیر چشم است. این مسئله در کودکان بیشتر از بزرگسالان مشاهده می شود با این حال در موارد شدید بی آبی بدن بزرگسالان نیز قابل مشاهده است.
- مشکلات خواب: خستگی، کم خوابی یا بی خوابی علائمی چون گودی زیر چشم را در پی دارند.
- افزایش یا کاهش وزن: رژیم غذایی نامناسب که منجر به کاهش یا افزایش ناگهانی و شدید در وزن شود می تواند منجر به ایجاد گودی در زیر چشم ها گردد. علت این مسئله این است که هنگام افزایش یا کاهش شدید وزن، صفحات چربی در زیر پوست جایجا شده و مکان قبلی آنها به شکل گودی دیده می شود.
- توارث: گودی زیر چشم می تواند بصورت توارثی از والدین به فرزندان انتقال یابد.
- انوفتالموس (Enophthalmos): در این حالت معمولا گودی تنها در زیر یکی از چشم ها مشهود است که علت آن از دست دادن بخشی از استخوان است. این پدیده می تواند به علت یک آسیب فیزیکی یا ناشی از افزایش سن باشد. عفونت ناشی از بیماری ایدز، کاهش وزن صورت، بیماری های خودایمن التهابی، جراحی اوربیت و سرطان متاستاتیک پستان از جمله سایر دلایل ایجاد انوفتالموس هستند.

دلایل تیرگی زیر چشم ها چیست؟
مشکلات خواب: کمبود خواب می تواند منجر به ضعف پوست منجر شود. این مسئله منجر می شود تا رگ های خونی زیر پوست بیشتر از قبل نمایان شوند و ظاهری تیره در زیر چشم ها ایجاد شود.
افزایش سن: هر چه سن افراد بیشتر شود بافت اطراف چشم ها شروع به نازک تر شدن کرده و منجر به ایجاد شکلی پف کرده و ورم کرده می شود.
حساسیت: حساسیت و خشکی چشم می تواند منجر به ایجاد تیرگی در زیر چشم ها شود. حساسیت با افزایش خارش در چشم ها می تواند منجر شود تا افراد با انگشتان خود چشم های خود را مالش دهند که این مسئله می تواند منجر به ایجاد ورم و تیرگی در زیر چشم ها می شود.
توارث: مانند گودی زیر چشم، تیرگی زیر چشم نیز می تواند بصورت توارثی از والدین به فرزندان منتقل شود.
کمبود آهن بدن و کم خونی: کم خونی که به کاهش تعداد سلول های قرمز خون گفته می شود می تواند یکی از دلایل ایجاد تیرگی زیر چشم ها باشد. کمبود آهن در رژیم غذایی می تواند منجر به کم خونی گردد.
مصرف سیگار و مشروبات الکلی: هم سیگار و هم مشروبات الکلی می توانند منجر به کاهش آب بدن شوند. علاوه بر این، الکل با گشادکردن رگ های زیر چشم منجر به آشکارشدن بیشتر آنها می شود. همچنین می تواند منجر به اختلال در خواب نیز شده و سیاهی زیر چشم را تشدید نماید. دود سیگار نیز با آسیب به سلول های پوست، منجر به تشدید سیاهی زیر چشم ها می شود.

درمان گودی و سیاهی زیر چشم با تزریق هیالورونیک اسید چگونه انجام می شود؟
هیالورونیک اسید یک ماده ی طبیعی است که در مایعات بدن و در بخش هایی مانند چشم ها و مفاصل یافت می شود. این ماده تولید ساختارهایی بالشتک مانند کرده و باعث حرکت راحت تر مفاصل و سایر بافت ها می شود. انواع مختلفی از هیالورونیک اسید وجود دارد که بصورت تجاری توسط شرکت های آرایشی و بهداشتی تولید می شوند و کاربردهای مختلفی مانند رفع چین و چروک صورت، آب مروارید، درمان آرتروز و ... کاربرد دارد.
یکی از کاربردهای هیالورونیک اسید در رفع سیاهی و گودی زیر چشم است، بصورتی که می توان گفت تزریق هیالورونیک اسید مرسوم ترین روش برای رفع گودی زیر چشم است. تزریق هیالورونیک اسید می تواند با جذب آب و نیز ایجاد حجم در زیر چشم منجر به رفع گودی و سیاهی زیر چشم شود. با توجه به اینکه هیالورونیک اسید بصورت طبیعی در بدن یافت می شود بنابراین حساسیت جدی به آن به ندرت گزارش می شود. همچنین تزریق هیالورونیک اسید نیاز به جراحی ندارد بنابراین روشی ایمن و کم خطر نیز به شمار می آید.
استفاده از هیالورونیک اسید برای پلک زیرین ایمن تر از پیوند چربی است.
با اینکه پیوند چربی از جمله بخاطر اینکه جزوی از چربی بدن خود فرد است روشی ایمن به نظر می آید اما تزریق آن به زیر چشم خطراتی به همراه دارد. از جمله مزایای تزریق هیالورونیک اسید به زیر چشم نسبت به تزریق چربی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- بخاطر طبیعیت غیرقابل پیش بینی چربی و بافت غیریکنواخت آن احتمال گلوله شدن چربی در زیر چشم بالا است در حالی که این احتمال در مورد هیالورونیک اسید پایین تر است.
- چربی تزریق شده نیاز به رگ خونی برای تغذیه ی سلول های چربی دارد اما هیالورونیک اسید نیاز به تشکیل رگ خونی جدید ندارد.
- تزریق چربی نیاز به جراحی برای به دست آوردن سلول های چربی دارد در حالی که هیالورونیک اسید بصورت تجاری در دسترس است.
- در صورتی که خطای تکنیکال در تزریق چربی رخ دهد جداسازی چربی تزریق شده کاری دشوار خواهدبود. در صورتی که تزریق اشتباه یا بیش از حد هیالورونیک اسید رخ دهد، به راحتی و با آنزیم ویژه ای به نام هیالورونیداز می توان هیالورونیک اسید را تخریب کرده و مشکل را برطرف کرد.
با این حال دوام هیالورونیک اسید معمولا کمتر از تزریق چربی است. پس از تزریق هیالورونیک اسید برای درمان گودی و سیاهی زیر چشم، این ماده بصورت طبیعی و تدریجی توسط بدن تجزیه شده و جذب می شود (فرایند جذب یک فرایند ایمن است). بنابراین مانند سایر روش های تزریق فیلر، تزریق هیالورونیک اسید نیز نیاز به تکرار پس از مدتی خواهد داشت.
درباره کانتوپلاستی، جراحی چشم گربه ای یا چشم روباهی و چشم آسیای شرقی بیشتر بدانید ...
عوارض تزریق هیالورونیک اسید به زیر چشم
تزریق هیالورونیک اسید یک فرایند ایمن است و در صورتی که توسط پزشک باتجربه انجام گیرد احتمال ایجاد عوارض به حداقل می رسد. از جمله عوارض تزریق هیالورونیک اسید می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- به دلیل اینکه پوست زیر چشم بسیار ظریف است ممكن است پس از تزریق، کبودی ایجاد می شود.
- ورم محل تزریق نیز عارضه ای معمول است که بطور خودبخودی رفع می شود. معمولا برای رفع کبودی و ورم محل تزریق نیاز به یک هفته زمان خواهدبود.
- ممکن است تزریق هیالورونیک اسید به درستی صورت نگیرد و منجر به اختلال در بینایی و مشاهده ی هاله ی نورانی در میدان دید شود. این مشکل نیز با آنزیم هیالورونیداز به راحتی برطرف می شود.
- گلوله ای شدن فیلر در زیر چشم نیز ممکن است ایجاد شود که این مسئله نیز با هیالورونیداز برطرف می گردد.
- جدی ترین و البته نادرترین عارضه ی تزریق هیالورنیک اسید این است که این فیلر به درون رگ خونی تزریق شود. در این حالت رگ خونی مسدود شده و در موارد شدید ممکن است منجر به نابینایی شود. بنابراین بهترین پزشک برای تزریق هیالورونیک باتجربه ترین پزشک خواهدبود.
دكتر بهرام اشراقى فوق تخصص پلاستيك و ترميمى چشم، با دانش علمى و عملى در مورد بيماريهاى و اشکالات چشم و اطراف آن، در زمينه بلفارپلاستى پلك فوقانى و تحتانى جهت رفع پف الودگى پلكها ، لیفت ابرو، کشیدن گوشه چشم با بوتاکس، درمان افتادگى پلك، درمان انسداد مجراى اشكى اطفال و بالغين، شكستگي هاى كاسه چشم و كارگزارى پروتزهاى چشمى پذیرای مراجعین محترم می باشند.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
کلینیک پوست صدف[ پوست ، مو و زیبایی ]تاریخ انتشار : 1401-10-22تاریخ بروز رسانی : 1401-11-04 دکتر علیرضا واعظ شوشتری[ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]تاریخ انتشار : 1401-10-19تاریخ بروز رسانی : 1401-10-30 دکتر فاطمه عندلیب[ متخصص پوست و مو ]تاریخ انتشار : 1401-10-06تاریخ بروز رسانی : 1401-10-17 دکتر بهرام اشراقی[ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]تاریخ انتشار : 1401-09-21تاریخ بروز رسانی : 1401-10-03 دکتر رامین مدرسی[ پوست ، مو و زیبایی ]تاریخ انتشار : 1401-09-18تاریخ بروز رسانی : 1401-09-28 دکتر فاطمه عندلیب[ متخصص پوست و مو ]تاریخ انتشار : 1401-09-15تاریخ بروز رسانی : 1401-09-26 دکتر مهین عباسپور[ پوست ، مو و زیبایی ]تاریخ انتشار : 1401-09-12تاریخ بروز رسانی : 1401-09-21 دکتر بهرام اشراقی[ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]تاریخ انتشار : 1401-09-09تاریخ بروز رسانی : 1401-09-20 دکتر محسن سلیمانی[ پوست و مو ]تاریخ انتشار : 1401-07-17تاریخ بروز رسانی : 1401-07-20 کلینیک پوست صدف[ پوست ، مو و زیبایی ]تاریخ انتشار : 1401-07-15تاریخ بروز رسانی : 1401-07-17 دکتر جمال الدین حسن زاده[ متخصص پوست و مو ]تاریخ انتشار : 1401-07-12تاریخ بروز رسانی : 1401-07-17 دکتر بهرام اشراقی[ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]تاریخ انتشار : 1401-06-31تاریخ بروز رسانی : 1401-08-23 دکتر علیرضا واعظ شوشتری[ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]تاریخ انتشار : 1401-06-22تاریخ بروز رسانی : 1401-06-27 دکتر لادن ناظمی[ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ]تاریخ انتشار : 1401-06-19تاریخ بروز رسانی : 1401-06-22 دکتر بهرام اشراقی[ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]تاریخ انتشار : 1401-06-10تاریخ بروز رسانی : 1401-06-12 دکتر بهرام اشراقی[ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]تاریخ انتشار : 1401-06-07تاریخ بروز رسانی : 1401-06-09 دکتر فاطمه عندلیب[ متخصص پوست و مو ]تاریخ انتشار : 1401-06-03تاریخ بروز رسانی : 1401-06-05 دکتر بهرام اشراقی[ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]تاریخ انتشار : 1401-05-30تاریخ بروز رسانی : 1401-06-01 دکتر بهرام اشراقی[ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]تاریخ انتشار : 1401-05-19تاریخ بروز رسانی : 1401-05-23 دکتر هما فاتحی[ پوست و مو ]تاریخ انتشار : 1401-05-19تاریخ بروز رسانی : 1401-05-23