اسید فولیک و سرطان روده بزرگ
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irمصرف مواد غذایی حاوی اسید فولیك، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را كاهش می دهد.
پژوهشگران كره ای با بررسی شمار زیادی از افراد دریافتند، آن دسته از افراد كه از مواد غذایی حاوی اسید فولیك استفاده می كنند، دست كم ۶۴ درصد كمتر از دیگران به سرطان روده بزرگ مبتلا می شوند.

بر اساس شواهد، تاثیر اسید فولیك در پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ، در زنان بیش از مردان است.
اسید فولیك در مركبات و سبزی ها به وفور یافت می شود.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر بیژن فروغ[ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]تاریخ انتشار : 1401-09-09تاریخ بروز رسانی : 1401-09-20 دکتر غلامرضا سیف[ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]تاریخ انتشار : 1401-06-21تاریخ بروز رسانی : 1401-06-23 شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین[ پرتال اطلاع رساني ]تاریخ انتشار : 1401-04-02تاریخ بروز رسانی : 1401-10-26 دکتر علی نقره کار[ متخصص درد ]تاریخ انتشار : 1401-03-08تاریخ بروز رسانی : 1401-03-18 شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین[ پرتال اطلاع رساني ]تاریخ انتشار : 1401-02-22تاریخ بروز رسانی : 1401-10-26 دکتر غلامرضا سیف[ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]تاریخ انتشار : 1401-01-21تاریخ بروز رسانی : 1401-03-21 شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین[ پرتال اطلاع رساني ]تاریخ انتشار : 1400-12-01تاریخ بروز رسانی : 1400-12-08 دکتر غلامرضا سیف[ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]تاریخ انتشار : 1400-11-07تاریخ بروز رسانی : 1401-03-21 شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین[ پرتال اطلاع رساني ]تاریخ انتشار : 1400-10-17تاریخ بروز رسانی : 1401-11-01 شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین[ پرتال اطلاع رساني ]تاریخ انتشار : 1400-10-06تاریخ بروز رسانی : 1400-10-09 دکتر غلامرضا سیف[ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]تاریخ انتشار : 1400-09-27تاریخ بروز رسانی : 1401-03-21