سلام دکتر جان وقت بخیر بیرون دوتا گوش من التهاب و قرمزی و خارش شدید دارن و پوسته سفید میزد و خیلی ظاهر بدی داشت در ضمن بین قفسه سینم هم لکه صورتی بود یه دکتر رفتم شهرستان برام نسخه نوشت که عکسش پیوسته تا مصرف میکردم گوشم عالی بود ولی تا قطع کردم دوباره التهاب و قرمزیو خارش برمیگرده. بیماریم چیه و شما چه روش درمانی توصیه میکنید که کامل خوب شم و برنگرده با تشکر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

احتمالا نوع ضایعاتتون درماتیت سبوره باشه [1401-01-30]

پاسخ سوال پزشکیدرماتیت خارش

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

کاشت حلقه در داخل قرنیه

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

توصیه های عمومی برای بیمار مبتلا به سرطان

دکتر عبد الرحیم حزینی [ فوق تخصص آنکولوژی ]

کربوکسی تراپی برای لاغری ران

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

بریس هیپ اسپایکا چیست و چه کاربردی دارد؟

عفونت های شایع پوستی

آب مروارید چشم چگونه درمان میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

پولیپ رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تاثیر انتخاب طول موج در رفع موهای زائد

رادیوگرافی تری جوینت برای تشخیص انحراف زانو ها