سلام.من ۳۲سالم دوسال ازدواج کردم عکس رنگین خوب بوده.تخمک گذاری هم با آمپول خوب بوده ولی باردار نشدم دلیل باردار نشدنم چی می‌تونه باشه؟

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. ازمایش اسپرموگرام برای همسر باید انجام شود. [1399-12-15]

پاسخ سوال پزشکیاسپرم

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

سونوگرافی تشخیص سن حاملگی در هفته چندم انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

چند روز بعد از بوتاکس میشود حمام رفت؟

علت ایجاد اسپرماتوسل چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

بیوپسی FNA تیروئید تحت گاید سونوگرافی

سرطان مثانه چه بیماری است؟

بهترین درمان گودی زیر چشم

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تغذیه مناسب برای پیشگیری و درمان سرطان کلیه

تشخیص پانکراتیت یا التهاب پانکراس با سونوگرافی

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]