سلام آقای دکتر من ۳۲ سال سن دارم حدود ۱۰سال پیش عمل دیسک کمر انجام دادم الان حدود ۱ماه است که درد در ناحیه مچ پا دارم و حالت سوزن سوزن در ساق پا ام آر آی دادم گفتن چسبندگی دارم یا همان فیبروز آیا با نرمرش ورژیم میتونم بهبودیمو بدست بیارم؟ وزنم ۱۱۸ کیلو هست

دکتر علی نقره کار :

با سلام بله اگر تا دو ماه بعد از ورزش بهتر نشدید با تزریقهای خاصی احتمال باز شدن چسبندگی بعد از عمل وجود دارد، نگران نباشید [1401-01-16]

پاسخ سوال پزشکیجراحی باز بیرون زدگی دیسک دیسک کمر

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

روش صحیح تنبیه کودک

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

مزایا و معایب کاشت مو به روش fit

اگزمای سرشتی یا درماتیت آتوپیک

مدیریت درد با طب فیزیکی چگونه است؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

چاقی و عوامل خطر ساز در کودکان

مزونیدلینگ و میکرونیدلینگ چه تفاوت هایی با هم دارند؟

رژیم غذایی در خستگی مزمن

علت گوشت اضافه بعد از عمل پلک و درمان آن

درمان آسیب وکشیدگی مچ پا

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]