سلام،خسته نباشید،من ی سال و نیم اقدام ب بارداری کردم،قبل اقدام ب دکتر مراجع کردم آزمایش و سنو دادم،گفت مشکلی نیست،110 اسید فولیک خوردم،همچنین دکتر برام ویتامین دی داد.ولی متاسفانه باردار نشدم.ممنون میشم راهنمایم کنید.

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز. با توجه به گذشت یکسال و نیم ، جهت بررسی و درمان ناباروری در اسرع وقت مراجعه بفرمایید. [1400-03-20]

پاسخ سوال پزشکیناباروری

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

مخمر آبجو

جوانسازی پوست صورت با مزونیدلینگ

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

آرتروز زانو یا ساییدگی مفصل زانو چیست؟

لیفت ابرو با نخ بهتر است یا با جراحی؟

درمان پوکی استخوان با روش های نوین طب فیزیکی و توانبخشی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

سولاریوم و سلامت پوست

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

درمان جوش های جوانی

آرتروز مفاصل چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آیا قرینه نبودن چشم بعد از عمل پلک طبیعی است؟