سلام وقت بخیر من پسر۲۳ساله هستم من موهام بیش از۳ماه هست که ریزش داره یعنی باهر بار دست به سر کشیدن ۶تارمو میریزه گاهی روزا ۱۰و گاهیم ۸۰تارمو موقع استحمام و بعد آن میریزه موهامم روز درمیان میشورم چون جنس موهام چربه و بعد شستشو هم خشک وشوره دار وخارش وسوزش داره ولی تعجب من اینه بااین همه مدت چجوره که موهام کم پشت نشده خاستم بپرسم که از پوست سر هست مشکل یا چیز دیگر . و اینم بگم شقیقهای من کمی عقب بود که با روغن های گیاهی درآمده لطفا اگه میشه منو از این سردرگمی دربیارین

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

سلام ریزش مو در حد ۱۰۰ تا ۱۵۰ تار مو در روز طبیعی است احتمالاً ریزش شما به همین اندازه است و به همین دلیل موهای شما کم پشت نشده است عقب رفتن موهای شقیقه در آقایان طبیعی است [1400-11-23]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

چه عواملی باعث تخریب کلاژن می شوند؟

تشخیص بیرون زدگی دیسک های گردنی

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

مراقبت حین درمان ارتودنسی

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

سونوگرافی نسج نرم در چه مواردی درخواست میشود؟

چند جلسه مزوتراپی برای تقویت مو لازم است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

رابطه میان سیگار کشیدن و کم شنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

آیا فیبروادنوم خطرناک است؟

مزوتراپی غبغب چیست و چگونه انجام می شود؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]