سوال :

سلام من مشكل خوني دارم يك بار آمبولي بعد از جراحي تخمدان شدم و يك بار آمبولي ريه در بارداري شدم ميخواستم بدونم براي جراحي پلك با ليزر هم ميشه انجام داد كه نياز به برش نباشه؟


دکتر مریم ملکی :

سلام جراحی پلک سرپایی است و ریسک آمبولی ندارد ، عملهای همراه بابیهوشی این ریسک را دارنددر بارداری نیز شرایط بدن احتمال انعقاد رابالا میبرددر عمل پلک چه با جراحی چه با لیزر تفاوتی در اینکه احتمال آمبولی باشد وجود نداردجراحی پلک با لیزرهم قابل انجام است [1399-07-17]


پاسخ سوال پزشکیخون جراحی تخمدان

تلفن : 36662224 - 031

اضافه وزن و افزایش خطر ابتلا و مرگ و میر کرونا (قسمت دوم)

دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

علت ورم و آب آوردن زانو

[ 1396-02-06 ]دکتر مهدی مؤیدفر [ فوق تخصص جراحی زانو ]

روابط عاطفی موفق چگونه اند ؟

[ 1397-02-09 ]دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

تغذیه در پیشگیری و درمان اندومتریوز

[ 1396-07-22 ]شهزاد محمدیان [ کارشناس ارشد تغذیه ]

عاقبت بوتاکس مکرر

[ 1394-10-22 ]دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

نوجوان و اضطراب ناشی از عدم پذیرش توسط همسالان

[ 1389-03-01 ]دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

آیا حشیش بی خطر است ؟

[ 1396-03-05 ]دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

رفع حلقه های تیره اطراف چشم

[ 1388-12-10 ]دکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ]

تيرگی دور چشم و علل آن

[ 1390-04-25 ]دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]

روش درست پاک کردن آرایش صورت

[ 1395-06-13 ]دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]