سلام.خسته نباشید خانم دکترمن بعدازعیدقراره انتقال جنین اهدایی داشته باشم سوالم اینه ک چندم پریودی بایدب دکترمراجعه کنم براشروع مصرف دارو برای انتقال؟ممنون میشم جواب بدید

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم . جهت استفاده از جنین اهدایی و کاشت جنین باید روز اول یا دوم پریود مراجعه فرمایید. [1399-12-17]

پاسخ سوال پزشکیآی وی اف

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

درباره تزریق ژل و بوتاکس بیشتر بدانید

لایه برداری و شادابی پوست

سونوگرافى داپلر شريان هاى كاروتيد ورتبرال گردن

عفونت گوش زنگ خطری برای افراد دیابتی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

درمان علائم پوستی روماتیسم

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

بهترین و مؤثرترین روشهای جوانسازی و لیفت گردن

تزریق فیلر چگونه سیاهی زیر چشم را رفع میکند؟

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

ویژگی های یک مرکز سونوگرافی خوب چیست ؟