سلام دکتر من ۳۳ سالمه الان ۴ یا ۵ سالی هست که هر وقت دمای بدنم بالا میره بخصوص موقع ورزش در تابستان، صورتم جوش زیر پوستی میزنه، ممنون میشم راهنمایی کنید

دکتر رامین مدرسی :

هنگام ورزش و بعد از ورزش منافذ پوست برای دفع سموم و تعریق باز هستند و پوست در آسیب پذیر ترین حالت خود قرار دارد و به راحتی آلودگی‌ها و باکتری‌های محیط را به خود جذب می‌کند پس به همین دلیل اگر پوست صورت را نشویید قبل از ورزش یا محیطی که در آن ورزش می‌کنید داری آلودگی و باکتری باشد از طریق منافذ باز پوست جذب و باعث ایجاد جوش می‌شود.همچنین عرق به صورت طبیعی خاصیت انتی باکتریال دارد ولی اگر این عرق به مدت طولانی روی پوست شما بماند راهی می‌شود برای پرورش باکتری و نفوذ‌ آن‌ها به منافذ پوست و هم‌چنین مالیده‌ شدن مو‌ها به پوست صورت و گرم شدن بدن در هنگام ورزش زمینه‌ساز ایجاد جوش در صورت است.به طور مرتب لایه برداری کنید.گاهی ایجاد جوش بخاطر وجود سلول های مرده بر روی سطح پوست می باشند. این سلول ها باعث ایجاد یک لایه ضخیم روی پوست می شوند که چربی و آلودگی را جذب خود کرده و باعث جوش می شوند. در نتیجه با انجام اسکراب اصولی و لایه برداری پوست به صورت مرتب جوش مشکل جوش بعد از ورزش رفع خواهد شد. در کنار آن دوش گرفتن قبل و بعد از ورزش استفاده از حوله تمیز جلوگیری از تماس پوست با محیط و دست آلوده و نیز استفاده از اسپری آب معدنی توصیه میشود [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت منافذ باز پوست لایه برداری پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

فریز درمانی پوست چیست و چگونه انجام میشود؟

از چه روشهای برای روشن کردن پوست استفاده میشود؟

طب جامع اسلامی

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

عوارض و آسیبهای بیماری ام اس بر بدن چیست؟

ویتیلیگو یا بیماری لک و پیس چیست ؟

مزونیدلینگ و میکرونیدلینگ چه تفاوت هایی با هم دارند؟

Atopic dermatitis

دکتر ظهیر عباس [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]