با سلام وخسته نباشید من 27 سالمه ویه بچه 9ساله دارم یه ماه بعد ازدواج بدون هیچ دارویااقدام پزشکی باردار شدم الان مجدد قصدبارداری دارم وسه ماه قبل برای تعیین جنسیت به پزشک زنان مراجعه کردم که این ماه اخر باید دردوره پریودی مراجه میکردم که برام یه ورق قرص لتروزول پنج روز روزی دوتا وپنج تا امپول اف اس اچ نوشتن روزی یک عدد 75درصدسوالم اینه که من هیچ مشکل باروری ندارم چرا این امپول رو نوشتن که عوارض زیادی داره ؟ومن امپول هارو توفضای اشپزخانه بیرون از یخچال نگهداری کرده بودم امروز یکیشو تزریق کردم

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام.داروهای نازایی باید در یخچال نگهداری شوند. تجویز این داروها جهت تحریک تخمدان هست. [1399-12-17]

پاسخ سوال پزشکیآی یو آی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

چرا پوست تاول میزند؟

آیا هر لکه سفیدی روی پوست پیسی است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

روش های موثر برای از بین بردن خط خنده

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

مهارت نه گفتن

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

ماندگاری تزریق ژل یا فیلر به چه عواملی بستگی دارد؟

بررسی مهم ترین علامت بیماری تنیس البو