سلام من عمل کاشت جنین داشتم دکتر گفته بود روز 14انتقال تست بگیرم گرفتم منفی بود ولی پریودم دو روزه عقب افتاده ایا احتمال داره حامله بشم لطفان راهنمای کنید

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. جهت اطمینان ، تست بارداری را 17 روز بعد از انتقال جنین مجدد تکرار کنید. [1399-12-17]

پاسخ سوال پزشکیآی وی اف

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

لباس ها را در نور آفتاب خشک کنید

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تغذیه در ایام گرم و تابستان

تفاوت ترمیم مو و کاشت مو و کاربرد هر کدام

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

زایمان فیزیولوژیک

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تزریق چربی چه مزایا و عوارضی دارد؟

تزریق پی آر پی و کاربردهای آن

مکمل کارنتین در بیماران کلیوی

هفت علامت خطر در بارداری که نباید فراموش شوند

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

مزایا و معایب ارتوکین تراپی چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]