سلام من یک سال پیش عمل تنگی کانال نخاعی انجام دادم حالا کف پاهام وزوز میشه ممکنه از عمل باشه ممنون

دکتر علی نقره کار :

باسلام از عوارض شایع اعمال جراحی باز چسبندگیهای فضای اپیدورال بعد از عمل باز می باشد که ممکن است موجب علائمی که میفرمایید بشود باید معاینه شده و ام ارای بعد از عمل تان دیده شود در صورت وجود چسبندگی باید با تزریق های خاصی چسبندگی بدون برش جراحی و بیهوشی و با روش بسته باز گردد [1400-12-26]

پاسخ سوال پزشکیتنگی کانال نخاعی

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

نکاتی در مورد مراقبت موی کودکان

تزریق بهترین فیلر و ژل

درمان جوش های جوانی

آیا بعد از سقط جنین امکان بارداری دارم ؟

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

در چه مرحله ای از خواب ، رویای شفاف دیده میشود

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

نقاط موثر لیفت پوست در صورت

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

مهمترین نکات در تهیه کمربند طبی یا بریس کمر

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

روشهای کلینیکال کانتورینگ صورت چیست؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان گیاهی سینوزیت

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]