با عرض سلام و خسته نباشید خانمی 34 ساله هستم که الان 5 ساله رو مچ پاهام دچار خشکی شدم خارش داره و پوسته پوسته میشه ممنون میشم راهنماییم کنید در ضمن من ریزش موهم دارم و اینکه موهام اصلا رشد نمیکنن لطفا راهنماییم کنید

دکتر رامین مدرسی :

با سلام ممکن است علائم خارش و پوسته ریزی ناحیه پا میتواند دلایل مختلفی از خشکی پوست یک بیماری قارچی ساده تا یک بیماری سیستمی جدی و حتی دیابت باشد بنابر این لازم است تا با مراجعه به پزشک متخصص پوست علائم به طور دقیق مورد معاینه و شرح حال دقیقی از بیمار کسب شود تا روند درمان آغاز و به خوبی پیش رود . [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیخارش مشکلات پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

علل بروز سلولیت در زنان و مردان

عوارض سرطان آلت تناسلی

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

تشخیص اختلالات جنینی با تست آمینوسنتز بارداری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

آیا چربی پوست سر موجب ریزش مو می شود؟

سندروم تخمدان پلی کیستیک چگونه با سونوگرافی تشخیص داده میشود؟

رفع افتادگی خفیف ابرو با بوتاکس

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

برجسته سازی لب با تزریق فیلر

فرسایش دیسک مهره ها

جای جوش چگونه درمان میشود؟