سلام وقت بخیر، دختر 23 ساله هستم صورتم پر از جوش شده دارو زیاد استفاده کردم زیر نظر پزشک ولی نتیجه ایی نگرفتم و جای جوشها هم قرمز میشه هم چال میفته یسری آزمایشات و سونوگرافی اینا هم انجام دادم ولی ظاهرا مشکلی ندارم نمیدونم علت جوش زدنم چیه میشه لطف کنین و راهنمایی کنین چجوری بفهمم مشکل از کجاست تا درمان نتیجه بخشی داشته باشم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

جوشهای این سن بیشتر مربوط به سن است و معمولا نیاز به آزمایش نیست. اما با مراجعه به متخصص پوست برحسب نوع جوش باید درمان بگیرید. معمولا با درمان دارویی البته طولانی مدت پاسخ خواهید گرفت. [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت اسکار آکنه

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

باورهای نادرست در مورد تغذیه با شیر مادر

آیا مردان هم به سرطان سینه دچار می شوند؟

ابتلا به ویروس کرونا در مبتلایان به بیرون زدگی دیسک

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

علت و درمان شلی و افتادگی پوست

درمان دارویی ضد وسواس

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

ژل دائمی یا موقت ، کدام بهتر است؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

بیماری ای شبیه ام اس مولتيپل اسکلروز

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

تزریق بوتاکس برای لبخند زیبا تر

نکات بهداشتی مهم در رابطه با پوست