سلام وقت بخیر من ۲۳ سالمه و موهای سرم خیلی ریزش داره ؛ جوری که بالای سرم تقریبا کامل تاس شده و از جلو سرم هم داره به عقب میره ، توی خانواده هم کسی این شکلی نبوده. آزمایش های تیروئید و کبدی و اینا هم مشکل نداشته فقط کلیه هام کم کارن خواستم بدونم آزمایش مخصوصی داره که علتش رو پیدا کنم یا اینکه درمانی چیزی براش هست ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

ابتدا باید معاینه بشید که بیماری پوستی نداشته باشید. در اکثر موارد این ریزش موها ارثی است و معمولا نیازی به آزمایش نیست [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

لوپوس چیست و چه علائمی دارد؟

تازه های آرتروز

آیا داروهای تجویزی می توانند بر سطح تستوسترون تأثیر بگذارند

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

اصول تناسب و زیبایی در بینی

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

خدمات اینترونشنال رادیولوژی شامل چه چیزهایی میشود؟

کم شنوایی عامل تغییر نحوه پردازش صدا

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

ویتامین E برای فعالیت صحیح بخش های مختلفی از بدن مورد نیاز است

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

مزایای ترمیا نانو ابلیتیو در لیفت و جوانسازی پوست

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

اگر شوهر تو شدم به نقش مردانه ام عمل میکنم

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]