سلام وقت بخیر.روی آلت همسرم لکه های سیاه اومده یعنی کلا رنگ پوستش داره عوض میشه به سیاهی میزنه چیکارباید بکنیم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

سلام متاسفانه از روی عکسها مشخص نیست ضایعات پوستی برجسته هستند یا خیر پیشنهاد میکنم به متخصص پوست مراجعه فرمایید. یا اینکه بفرمایید ضایعات خارش دارن یا خیر.برجسته هستند یا نهو عکسهای با کیفیت بالاتر بفرستید [1401-01-30]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست لک

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

عملکرد بیضه چگونه است؟

آیا سونوگرافی سیستیت را نشان می دهد؟

کربوکسی تراپی مو روش موثر درمان ریزش

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

لیزر اندولیفت چیست و روشهای انجام اندولیفت

تشخیص و درمان بیماری های پا

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

با کرایولیپولیز چگونه لاغر شویم

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

تاثیر فسفاتیدیل سرین بر روی ورزشکاران

قطع رابطه عاطفی را چگونه تحمل کنیم؟

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

ایجاد حساسیت صابون های معطر