سلام خسته نباشی خانم دکتر من خانمی 40ساله هستم مشکلم فیبرم درحفره رحم بود خونریزی شدید داشتم براساس تجویز پزشک آمپول دفرلین 3ماه استفاده کردم وپریودم کم شد وچند ماهه شد درآخر یساله والان یسالهکه پریود نمیشم ب دکتر مراجعه کردم گفت شما تخمک ذخیره دارید بااین حساب آیا من دچار یائسه گی زود رس شدم؟ یا احتمال اینکه بارداربشم هست لطفا کمکم کنید آیا راهی هست دوباره پریود بشم با تشکراز خانم دکتر

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. این امپولها باعث قطع پریود بطور موقت می شوند. بهتر است ازمایش هورمونی جهت تشخیص یائسگی زودرس انجام دهید. [1399-12-17]

پاسخ سوال پزشکییائسگی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

مقابله با ترکهای پوستی در بانوان

درد پای ناشی از تنگی کانال نخاعی

چه کسانی کاندیدای مناسب جراحی بازسازی پستان محسوب می شوند؟

اطلاعاتی درباره کم شنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

هدف از جراحی بوکال فت چیست؟

تغذیه قبل از بارداری ( بخش دوم )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تیرگی و سیاهی زیر بغل با چه روشهایی برطرف میشود؟

آیا حشیش بی خطر است ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]