سلام جناب دکتر طاعات و عبادات قبول باشه من چندین ماه از قرص فناستیراید با دز پایین برای ریزش مو استفاده کردم و خیلی زیاد راضی هستم، چه جوری میشه عوارض رایج این قرص را کاهش داد؟ و آیا فناستیراید جایگزین با مینوکسیدیل میباشد به تنهایی؟ خیلی ارادتمندم قربان شما سپهر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

سلام.این دو اثرات درمانی ریزش مو رو افزایش میدهند [1401-01-30]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو ماینوکسیدیل فیناستراید

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

بازسازی سینه در مبتلایان به سرطان پستان

جوانسازی پوست

فیبرومیالژیا (درد منتشر عضلانی اسکلتی) چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

روشهای از بین بردن موهای زائد

دکتر خلیل فارسی نژاد [ متخصص پوست و مو ]

درمان و توانبخشی بعد از سکته مغزی

تزریق بورس ایسکیال چیست و چرا انجام می شود؟

چگونه به آرتروز مبتلا نشویم؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تاثیر فیزیوتراپی در درمان دیسک گردن

تومورهای چشمی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]