سوال :

با سلام و خسته نباشید خدمت شما با توجه به عکس ارسال شده می خواستم ببینم باید چه اقدامی روی صورت خود باید انجام دهم ، تقریبا یک ماه پیش میکرونیدلینگ انجام دادم و در حال استفاده از کرم های لایه برداری و ++c مارک MQ هستم


دکتر مریم ملکی :

درود ، با توجه به اسكار شديد و عميق شما ميكرونيدلينگ كمك چندانى نميكند مگر اينكه با دستكاههاى ميكرونيدلينگ استاندارد و قوى و توسط متخصص با تجربه و به تعداد جلسات بسيار زياد مثلا ده تا ١٥ جلسه . بهتر است از روشهاى ليزرى استفاده كنيد ، با جلسات كمتر نتيجه بهترى ميدهد. روش تزريق فيلر الانسه ، تزريق چربى نانوفت هم از ساير روشهاى موثر است. [1398-11-23]


پاسخ سوال پزشکیصورت میکرونیدلینگ

تلفن : 36662224 - 031

درمان آلوپسی آندروژنیک توسط روش میکرونیدلینگ

دکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ]

واریس از تشخیص تا درمان

[ 1394-11-16 ]دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

کاهش درد عمل بینی با تزریق آمپول کورتون بعد از جراحی زیبایی

[ 1396-09-28 ]دکتر مسعود جعفری پور [ فلوشیپ فوق تخصص جراحی پلاستیک صورت ]

جفت سرراهی

[ 1399-04-02 ]دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

رویارویی با اضطراب ناشی از بروز رفتار پرخاشگرانه در نوجوانان

[ 1389-03-05 ]دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

پیش به سوی بهتربن ها

[ 1388-10-30 ]دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

فتق چیست ؟

[ 1388-11-04 ]دکتر مهرداد رضایی [ متخصص جراحی عمومی ]

بیماری پوستی گال چیست ؟

[ 1395-11-08 ]دکتر معصومه امامی سیگارودی [ پوست ، مو و زیبایی ]

چگونه از اثر آفتاب بر پوست جلوگیری شود؟

[ 1390-03-08 ]دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]

۵ روش درمان هموروئید یا بواسیر

[ 1397-08-12 ]دکتر زهرا سعادتی [ متخصص جراحی عمومی ]