سلام و خسته نباشید. عذر می خوام من ۲۲ سالمه و مرد هستم. پوست صورت و دست هام بر اثر افتاب کمی تیره شده یعنی سبزه شده. شنیدم مزووایت برای این کار مناسبه. میخواستم ببینم پیشنهاد شما چی هست؟ ایا واقعا موثره؟ ممنون.

دکتر رامین مدرسی :

با سلام روشهای روشن سازی پوست از استفاده از کرمها و ژلهای روشن کننده یعنی بلیچینگ پوست که نیاز به صبوری زیادی دارند تا انواع پلینگ با دستگاه هایی مثل میکرودرم ابریژن و پلینگ های شیمیایی که قویتر هستند تا استفاده از لیزر هایی از قبیل لیزر کربن لیزر IPL تا لیزر co2 فرکشنال که جدید ترین تکنولوژی روز دنیاست متنوع هستند و پزشک معالج بر اساس شرایط خاص هر فرد روش مناسب را برای شخص پیشنهاد میکند [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیمیکرودرم ابریژن پیلینگ فرکشنال

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

این رفتارها قوه شنوایی را تهدید می کند

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

سالک یا لیشمانیوز پوستی؛ از مهمترین بیماری های پوستی مشترک

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

ممنوعیت های غذایی در بارداری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

علت خارش پوست صورت و بدن

روزاسه (آکنه دوران بزرگسالی) چیست و چگونه درمان میشود؟

آیا بیماران مبتلا به بیماری های خود ایمنی، می توانند جراحی پستان انجام دهند؟

علت و علائم خار پاشنه پا و درمان آن

کاشت ریش و سبیل به روش FUT چگونه است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

آیا جای بخیه عمل ماموپلاستی باقی می ماند؟