سلام خانم دکتر خسته نباشید، من سه ساله برای بارداری اقدام کردم تنبلی تخمدان دارم 35سالمه سه ماه لتروزول خوردم و روز 13 سیکل آمپول اچ سی جی دو تا همزمان تزریق کردم که یدونه فولیکول 22/5 داشتم ۱0 روز بعد از تزریق آمپول لکه بینی خیلی کم به رنگ قهوه ای داشتم 17 روز بعد از تزریق بی بی چک گذاشتم منفی بود و همون روز دقیقا روز موعد پریودم بود میخواستم بپرسم که آیا ممکنه که زود تست کرده باشم ؟الان که سه روز تاخیر دارم و هنوز پریود نشدم آزمایش بدم یا تاخیر از اثر قرص و امپوله؟ ممنون منتظر جوابتان

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست گرامی . تاخیر پریود به علت تنبلی تخمدان است. [1400-01-19]

پاسخ سوال پزشکیتخمدان

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

شادابی پوست با درماپن

علل ایجاد جوش های چرکی و دردناک

اطلاعاتی درباره جراحی زیبایی بینی (رینوپلاستی)

دکتر شهریار لقمانی [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ]

موخوره چیست؟

علائم سرطان کلیه و عوارض آن چیست ؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

پوکی استخوان در سنین پایین

دکتر محمدرضا سلامت [ پوکی استخوان ]

توصیه های بعد از عمل قسمت دوم

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

با افزایش سن چه تغییراتی در پوست ایجاد میشود؟

درمان تعریق کف دست با بوتاکس