سلام و خسته نباشید. عذر می خوام امپول گلوتاتیون اگه اصل باشه برای سفید کردن کل بدن موثره؟ ضرری نداره؟ و اینکه تاثیرش موقتی هست یا دائمی؟

دکتر رامین مدرسی :

با سلام گلوتاتیون یک آنتی اکسیدان است و کاربردی برای روشن کردن پوست ندارد. رنگ پوست بستگی به نژاد افراد دارد و تغییر رنگ با انواع داروها امکان پذیر نیست. استفاده از این دارو بجز عوارض دارویی هیچ نتیجه ای ندارد [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیتیرگی پوست مشاوره پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

تکامل ابزار هوش ، راه پر فراز و نشیبی که باید پیموده شود

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

وزوز گوش

تزریق ژل لب ( هیالورونیک اسید)

درمان چاقی کودکان و نوجوانان

بوتاکس پیشانی چیست و چگونه انجام میشود؟

درباره بلفاروپلاستی بیشتر بدانید

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

نقش تغذیه در ورزش

بهترین درمان گودی زیر چشم

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]