سلام تمام آزمایشات هورمونیم خوب بود آزمایش همسرم خوب بود ۷ ماهه تواقدامم باردار نشدم دو دوره لتروزول مصرف کردم باردار نشدم بدون مصرف دارو فولیکول۲۰ داشتم باردار نشدم عکس رنگی هم گرفتم لوله هام بازبود پارسال زایمان زودرس در۲۶ هفتگی داشتم بعلت جفت پایین وسزارین شدم

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز. هنوز فرصت دارید. وقتی خودتون فولیکول بالغ دارید، لازم به مصرف داروی تحریک تخمدان نیست. [1400-03-20]

پاسخ سوال پزشکیباروری

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

ویتیلیگو ، برص یا پیسی چیست ؟

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

کایروپاکتیک چیست

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

آمادگی برای سونوگرافی کبد

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

آیا سرطان پروستات با دفعات انزال ارتباط دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

عوامل ایجاد پای پرانتزی یا ژنوواروم

علت در رفتگی استخوان دنبالچه

عوامل موثر بر حالت و سلامت پوست

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان پوکی استخوان