سلام خسته نباشید ببخشید برای بینی و اینکه فقط بخوام حالت گوشتی از بین بره نه اینکه فرم دهی بدم چه کاری میشه کرد بجز عمل جراحی ؟!

دکتر رامین مدرسی :

سلام پلکسر بینی پلاس یا پلاسما جت راه حلی برای جمع کردن پوست زخیم بینی هست که با تکرار میتواند تاثیر نسبی بر اندازه و فرم بینی بگذارد [1401-04-11]

پاسخ سوال پزشکیپلاسما جت پلکسر اصلاح فرم بینی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

انواع ریتینر های ارتودنسی

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

سونوتراپی چیست؟

آسیب دیدگی،التهاب و پارگی تاندون شانه و درمان های بدون جراحی آن

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علت و علائم گرفتگی رگ گردن

انگل دمودکس مایت چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

زگیل تناسلی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

بیماری پوستی پمفیگوس ولگاریس چه علل و علائمی دارد؟

نیاز های تغذیه ای در ارتفاعات زیاد

علت ابتلا به سرطان پستان التهابی