سلام وعرض ادب،من رژیم گرفتم وطی ۴ ماه ۱۸ کیلو کم کردم بعد دچار ریزش موشدم،رفتم ازمایش دادم دکتر گفت آهن بدنت کمه وبرای ۳ ماه بمن قرص آهن فروفورت داد،بعد اسپری ماینوکسیدیل لامیننین داد وگفت ۳ ماه هر شب ۶ تا پیف بزن نه بیشتر،سوال من این بود که ایا بعد از ۳ ماه که من اسپری قطع کنم آیا بازم دچار ریزش مو میشم؟ اخه شنیدم مصرف ماینوکسیدیل باید بصورت مادام العمر باشه وسوال دیگم اینه ایا موهای که ریخته دوباره در میان ؟ ممنون از پاسخگویتون

کلینیک پوست صدف :

سلام قطع یکباره اون باعث ریزش مو میشود که باعث رویش آنها شده بود. ابتدا روزهای مصرف سپس دوز مصرفی را کاهش دهید [1400-11-27]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو ماینوکسیدیل

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک آ ، طبقه سوم ، کلینیک صدف
تلفن : 32240827 - 031

پیچ خوردگی بیضه چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

روشهای درمان شكستگی استخوان

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

ورزش برای درمان درد مفصل فاست گردن

سوراخ كردن گوش در منزل توسط پزشک بدون درد

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

اختلالات نعوظ شامل چه مواردی می شود؟

درد کمر هنگام نشستن و خم شدن و راه های پیشگیری و درمان آن

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

چند توصیه ساده و کاربردی برای کاهش وزن

ارزیابی مقدماتی شنوایی اطفال

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

همه چیز درباره معافیت پزشکی سربازی به علت واریکوسل

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]