سلام گلم خوبید من خانمی هستم چهل هشت ساله که صورتم بیماری روزاسه گرفته چه کنم ممنون

دکتر رامین مدرسی :

با سلام بیماری رزاسه درمان قطعی ندارد و درمان‌های موجود فقط علائم و نشانه‌های آن را کاهش می‌دهند. با این حال، برخی درمان‌ها توانسته‌اند نشانه‌های این بیماری را تسکین دهندبهتر است، در فرایند درمان رزاسه، پزشک و بیمار رابطه‌ی تنگاتنگی با یکدیگر داشته باشند. داروها و پمادها حتماً باید با تجویز پزشک مصرف شوند. بیشتر پزشکان داروهایی را توصیه می‌کنند که التهاب و قرمزی لکه‌های پوستی را کاهش می‌دهند.همچنین استفاده از دستگاههای اولتراسوند نیز در بهبود علائم این بیماری کمک کننده است [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیآکنه مشکلات پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

آکنه یا جوش چگونه درمان میشود؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

بوتاکس؛ کاربردها، نحوه تزریق، عوارض، مراقبتها، هزینه

نحوه عملکرد و کاربرد لیزر CO2 فرکشنال

دوران نقاهت بعد از عمل کوچک کردن سینه

علل افتادگی و پیری پوست و درمان آن

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

بارگیری کربوهیدرات

پا درد

کنترل و پیشرفت پوکی استخوان با رادیولوژی اشعه ایکس