سلام وقتتون بخیر . من 23سالمه .یک ساله اقدام به بارداری میکنم ویک بارهم سقط داشتم . تنبلی تخمدان دارم و چندماهه قرص متفورمین میخورم و مدروکسی پروژسترون برای تنظیم پریود . دوماهه لتروزول هم میخورم . ولی این ماه پریودم خیلی کمه درحدی که اصلا به نواربهداشتی نیاز نداره و سمت چپ زیر شکمم درد میکنه علت چی میتونه باشه

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم. علتش همان اختلال هورمونی ناشی از تنبلی تخمدان هست. تحت نظر پزشک فوق تخصص ناباروری باشید.مت فورمین را ادامه دهید. [1400-02-24]

پاسخ سوال پزشکیتخمدان

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

مواد غذایی مناسب برای پوست

علل ورم پا و اندام تحتانی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

کاربرد سونوگرافی کودکان و نوزادان در تشخیص بیماریها

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

بررسی ریزش مو و لیکن پلانوپیلاریس

اختلالات مربوط به اضطراب غذایی

آتروفی بیضه چیست و چه علائم و عللی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

مراقبت هاى قبل و بعد از جراحى پلک

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تشخیص و پیشگیری از بیماری آرتروز گردن