سلام من 13 سالمه هنوز پریود نشدم خواستم بدونم ک کی پریود میشم ترشحات سفید رنگ از واژن دارم و سینه هام هم درد می‌کنه راستی سال پیش رفتم سونو گرافی یک کیست دو سانتی در رحم دارم و بخاطر کیسم تقریبا سه چهار باردر ماه دل درد داشتم و حدود شیش هفت ماه هست که دل‌درد ندارم ممکنه ک کیستم جذب شده باشه؟ ممنون میشم پاسخ سوالم و بدید.

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم. کیست تخمدان در این مدت قطعا رفع شده . [1400-03-20]

پاسخ سوال پزشکیتخمدان

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

تاثیر تغذیه بر بهبود درد زانو

لاغری موضعی با کویتیشن

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

بهترین روشهای درمان گوشت اضافه

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

روشهای رفع تیرگی دور چشم

تشخیص بارداری یک یا چند قلویی با سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

ناراحتی های گوارشی و بارداری

کاربرد هیستروسکوپی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

مصرف مکملهای دوران بارداری

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

کراتوکونوس یا قوز قرنیه

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]