سلام و خسته نباشید آقای دکتر. بنده چند روز پیش متوجه شدم که قسمت بالایی پشت ران کمی میسوزه. در پیوست عکسشو ارسال کردم. لازم هست بگم که دقیقا همزمان با شروع سرما خوردگی و تعریق شبانه ظاهر شد و در اون زمان از قرص ایبوپروفن و غذا های گرم استفاده کردم.نگرانم کرده. ممنونم اگر بررسی کنید.

دکتر رامین مدرسی :

سلام عوارض ناگهانی که بر پوست پدیدار میشود به طور معمول ظرف مدت چند روز برطرف میشود . در صورت با گذشت چند روز این بیماری های پوستی ادامه داشت برای رفع مشکل به پزشک پوست و مو مراجعه کنید [1401-04-11]

پاسخ سوال پزشکیبیماریهای پوستی متخصص پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

نقش زنجبیل در ورزشکاران

چگونه آن شکری که می خوریم بر بدن و مغز ما تاثیر می گذارد

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

آیا برای کاشت مو جایگزین وجود دارد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

دلیل بالارفتن فشار چشم چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تغذیه در تعطیلات نوروز

درباره بیماری اسکلرودرمی چه می دانید؟

علل دردهاي اندام تحتاني

آشنایی با فیبرومیالژیا

کورتاژ چیست و دلایل انجام کورتاژ

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]