باسلام من ای یو ای کردم تو 16ای یو ای پریود شدم دوروز خونریزی کردم سابقه نداش حداقل 5روز خونریزی میکردم به نظرتون مثبته ازمایش دادم گفتن 5روز دیگه جواب میدن خیلی استرس دارم میشه لطفا جواب منو بدین

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. خونریزی ممکن است به علت لانه گزینی جنین باشد. به هر حال منتظر جواب تست باشید. [1400-03-20]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

بهترین درمان روزاسه

کاربرد لیزرتراپی چیست و چه مزایایی دارد؟

سوالات رایج پاک کردن تاتو با لیزر

درباره فوق تخصص درد بیشتر بدانید

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

مراقبتهای لازم پس از عمل شکستن سنگ حالب از راه مجرا

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

علت ریزش مو بعد از کاهش وزن چیست؟

از بین بردن موهای زائد

پیرچشمی

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

انواع بیماری دیسک کمر و روش های درمان آن