با سلام و خسته نباشید 24 سال دارم من حدود 1 سال و نیم قبل کولونوسکپی پیش فوق تخصص گوارش در بیمارستان لقمان انجام دادم . ایشون گفتند که هموروئید کوچک دارم. خیلی کوچک هستند و ترشحات بی رنگی داشتند و هنوز دارند. بالای هموروئید فیشر هست که گفتند بصورت ترک ترکی است و فقط پماد تریامسینولون 1 درصد برایم تجویز میکردند. علائم من خارش مقعد بود که گفتند بخاطر خشکی است و ترشحات بی رنگ هموروئیدها این وضعیتو 1 سال است که دارم اما جدیدا تکه های خیلی کوچک سفیدی از مقعدم خارج میشود و کم هستند اما قبلا نبودند. شکمم هم به خوبی کار میکنه و اصلا یبوست ندارم. آیا این تکه های سفید ممکنه نشانه ایی از عفونت فیشر باشد؟

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود بر شما . خیر . علیرغم وجود زخم به دلیل خونرسانی قوی در ناحیه مقعد ، فیشر عفونت نمیکند حتی زخمهای باز این ناحیه نیز عفونت نمیکنند . [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیفیشر

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

ارکیت یا التهاب بیضه چیست؟

درمان سرماخوردگی کودکان

دکتر محمد رضا مدرسی [ فوق تخصص ریه و دستگاه تنفسی کودکان ]

تزریق در مفاصل زانو

زونا چگونه درمان میشود؟

علل ابتلا به درد لگن در زنان چیست؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

جوش صورت

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

ليزر ليپوليز چيست و چگونه عمل می كند ؟