سلام خسته نباشید .خواستم تزریق چربی به سینه رو انجام بدم چون سینه هام افتاده و میگن پروتز کنم دیگه نوک سینه رو نمیتونم حس کنم

دکتر رامین مدرسی :

سلام تزریق چربی به سینه به دلیل دشوار شدن تشخیص وجود توده های احتمالی در سینه در این مرکز انجام نمیشود [1401-03-07]

پاسخ سوال پزشکیتزریق چربی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

چگونه پوستی سالم و زیبا داشته باشیم

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

تورم بیش از حد لب پس از تزریق ژل

از بین بردن خطوط ماریونت با تزریق فیلر

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

پیل کربن هالیوودی

مراقبت هاى قبل و بعد از جراحى پلک

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

سقط جنین و علائم آن،مناسب ترین زمان بارداری مجدد پس از سقط جنین

فیلم نحوه جراحی دیسک کمر با لیزر

سرخوردگی مهره های کمر به چه وضعیتی گفته میشود؟

برای درمان سیاتیک چه باید کرد؟