سلام وقت بخیر راهی برای پاک کردن تاتو دست جز لیزر هست مثلا برداشتن تاتو که سریع پاک بشه

دکتر رامین مدرسی :

با سلام در روشهای کلینیکی غیر از لیزر روش مناسب دیگری برای پاک کردن تاتو وجود ندارد لیزر کیوسوئیچ برای این کار مناسب است [1401-03-07]

پاسخ سوال پزشکیلیزر کیوسوئیچ پاک کردن تتو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

درمان پارگی مینیسک زانو بدون جراحی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

دکتر احمد شکرچی زاده جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات در اصفهان

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

بیماری سیستیک فیبروزیز Cystic fibrosis یا سی اف چیست ؟

دکتر محمد رضا مدرسی [ فوق تخصص ریه و دستگاه تنفسی کودکان ]

تفاوت سونوگرافی پستان با ماموگرافی

پیشگیری از سردرد در دوران بارداری

درمان های طب فیزیکی انحراف شست پا

چرا پوست تاول میزند؟

چه تعداد افراد کم شنوا در تهران وجود دارد؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

تزریق مفاصل فاست کمر