سلام .من دختر ۲۶ ساله هستم حدود ۳ ساله روی گونه م کیست بزرگی ایجادشده بیشتر اوقات به یک توده بزرگ وقرمز تبدیل میشه و بعد مدتی تقریبا کوچک میشه ایا درمان داره ؟ بیام خدمتتون جراحیش میکنیدکلا دربیاد

دکتر جمال الدین حسن زاده :

بله امکان جراحیوجود دارد [1401-01-28]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

عمل جراحی بیشکتومی چیست؟

سندروم درد تروکانتریک بزرگ یا درد ناحیه خارجی باسن و خارج ران پا

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

سونوگرافی تیروئید چه زمانی انجام میشود؟

زگیل ها

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

انحراف چشم ، از علل تا درمان

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

کاشت مو به روش SUT چه ویژگی ها، معایب و مزایایی دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

عادت های غلط در مورد ناخن