سلام و خسته نباشین آقای دکتر میتونم بپرسم هزینه ی تخلیه ی چربی بغل ران و تزریق به باسن چقدر میشه؟

دکتر رامین مدرسی :

سلام تزریق چربی به باسن یک عمل سر پایی هست که بسته به میزان چربی که لازم هست قیمت متفاوت دارد جهت برسی باید مشاوره حضوری انجام شود به قسمت ارتباط با ما در سایت مراجعه و با شماره های کلینیک جهت رزرو نوبت تماس بگیرید [1401-04-11]

پاسخ سوال پزشکیتزریق چربی تزریق پرکننده ها

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

علت انجام بیوپسی یا نمونه برداری از پستان چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

رایج ترین مشکلات پا و روشهای درمان آن

سونوگرافی مثانه چگونه انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

اگر به درد ساق پا مبتلا هستید این مطلب را بخوانید

پی آر اف (PRF) در چه مواردی کاربرد دارد؟

علت کوتاهی اندام تحتانی و پاها و روش تشخیص آن

فیشیال یا پاکسازی عمیق پوست

لیفت نخ

نقش خانواده ها در بهبود مشکلات کودکان نارساخوان

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]