با عرض سلام و خسته نباشید، از بچگی تا الان که 18 سالمه کف دست و پاهام به شدت عرق میکنه تا حالا چند بار آزمایش کلی دادم ولی مشکلی تو آزمایش نداشتم،این که اکثر وقتا دستام خیس و سرده خیلی آزارم میده لطفا راهنمایی کنید با تشکر.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خود را دارد. به طور خلاصه برای درمان تعریق بیش از حد ، چهار راه درمانی را میتوان توصیه کرد: ۱- استفاده از داروی موضعی: مزیت این روش این است که برای همه قابل استفاده است ولی عیب داروی موضعی این است که فقط تا وقتی از آن استفاده كنيد موثر است. داروی موضعی در ابتدای مصرف باید هر شب استفاده شود و پس از مدتی باید یک تا دو بار در هفته استفاده شود و این کار ادامه داشته باشد.در صورت قطع دارو تعریق به شدت ادامه میابد. ۲- تزریق بوتاکس که برای 12-6 ماه موثر است. عیب آن هزینه ای است که شاید برای همه قابل پرداخت نباشد ولی حسن آن انجام سریع و تعریق طبیعی فرد طی مدتی است که بوتاکس موثر است. ۳- جراحی که حسن آن دایم بودن این روش است و عیب آن تحمل کردن یک جراحی و گاهی اوقات تعریق بیش از حد جبرانی در سایر مناطق بدن است. ۴- دستگاه یونوتوفورز که حسن آن راحتی استفاده از دستگاه میباشد و عیب آن هزینه خرید دستگاه و لزوم استفاده دایم از دستگاه و غیر قابل استفاده بودن برای زیر بغل است. این دستگاه باید یک تا دو بار در هفته استفاده شود تا تعریق در حد طبیعی باقی بماند. برای اطلاعات بیشتر به مقاله بوتاکس درمان تعریق بیش از حد مراجعه نمایید. [1401-01-25]

پاسخ سوال پزشکیتزریق بوتاکس تعریق

تلفن : 91620100 - 031

هایفوتراپی معجزه جوانسازی و لیفت صورت

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

همانژیوم چشم چیست؟همانژیوم در نوزادان

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

انواع پوست

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

توصیه های قبل از عمل پی آر کی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

لنفوم پوستی چیست و چگونه درمان میشود؟

PRP چيست؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

نحوه صحیح شستشوی سر و شامپو زدن

بوتاکس پیشانی چیست و چگونه انجام میشود؟

تغذیه و پیشگیری از پوکی استخون ( قسمت چهارم )