سلام خسته نباشید.من دو سال پیش در مدرسه بر اثر ضربه یکی از همکلاسیام به کتفم گردن درد شدیدی گرفتم که حدود دوماه درگیرش بودم.پیش دو دکتر رفتم یکی ده جلسه فیزیوتراپی نوشت که اصلا فرقی نکردم دکتر بعدی ام گف گردنت مشکلی نداره فقط باید ازش کار نکشی ولی خب الان گردنم خیلی زود حتی اگه باهاش کار نکنمم درد میگیره و اینکه من کنکور دارم نمیتونم که درس نخونم خواستم بگم اگه میشه بگید مشکلم چیه؟

دکتر علی نقره کار :

سلام احتمالا به دلیل ضربه دچار ساییدگی مفاصل بین مهره ای شدید ، گردن بند، ورزش های مخصوص (در سایت من موحود است)، استفاده از کتابیار فعلا میتواند کمک کننده باشد [1400-12-23]

پاسخ سوال پزشکیدپارتمان ستون فقرات

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

مواد غذایی مفید برای مقابله با آسم

کلاژن سازی چیست؟

وزن مطلوب در ورزشکاران

تغییرات پس از تزریق یک سی سی ژل لب

علت انجام بیوپسی یا نمونه برداری از پستان چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کودکان وکنجکاویهای جنسی -قسمت اول

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

جوانسازی پوست دست با کربوکسی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

کاربرد لیزر برای دور چشم چیست؟

آیا می توان ژل و بوتاکس را همزمان تزریق کرد؟