سلام من ران پای راستم جلوش حالت کرختی داره .بعضی وقتا سوزن سوزن میشه علتش چیه

دکتر علی نقره کار :

برای مشخص شدن علت باید معاینه شوید شاید نیاز به گرفتن ام آر آی کمر نیز باشد از جمله علائم بیرون زدگی دیسک می تواند هم این مواردی که شما میفرمایید باشد [1401-01-15]

پاسخ سوال پزشکیدیسک کمر

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

نقش خوراکی ها در جوش صورت

سونوگرافی نسج نرم در چه مواردی درخواست میشود؟

علائم و نشانه های صافی کف پا

درمان یبوست و دیورتیکولیت روده

روشهای ترکیبی در درمان پیری پوست

مقایسه هایفوتراپی با روشهای جراحی جوانسازی پوست

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

آیا می توان ماموگرافی را برای پستان دارای پروتز انجام داد؟

انواع دررفتگی مفصل لگن و درمان آن

تغذبه در دوران عادت ماهانه