سلام.برای اینکه فرم چهره از حالت مردونه خارج بشه و حالت لطیف بخودش بگیره چه اقدامی میشه کرد من ترنس هستم و هورموندرمانی نکردم.مرسی

دکتر رامین مدرسی :

با سلام یکی از راهکارهای تغییر چهره در افراد عمل تزریق چربی است در این عمل میتوان میزان قابل توجهی چربی را که از بدن خود شخص برداشت شده بدون ریسک عفونت به نقاط مختلف صورت تزریق نمود و فرم دهی صورت و زیبایی به چهره بخشید [1401-03-07]

پاسخ سوال پزشکیتزریق چربی فرم دهی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

کاشت ابروی طبیعی و عوارض آن

افزایش کیفیت رابطه ی جنسی با استفاده از مهارت عشق بازی

خشکی پوست در زمستان

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

علل ایجاد لک پس از انجام مزونیدلینگ پوست

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

سابسیژن چیست و چگونه انجام می شود؟

زاویه سازی صورت

عناصر پنجگانه در طب سوزنی

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]