سلام خانم دکتر من سیزده هفته و پنج روز هستم سونو و ازمایش غربالگری نرمال بود و جفت با نمای خلفی رویت شد با ای و ی اف باردار شدم هر روز درد های خفیف ولی مستمر دارم یک روز در مقعد یک روز در واژن یک روز تیر کشیدن زیر دل یا بیشتر تیر کشیدن کشاله ها اصلا درد شدید نیست ولی در طول روز به شکل قطع شونده و تکرار شونده هست به شدت استرس دارم ایا این درد ها علامت خطره ممنون که به سوالات پاسخ میدین الاهی بهترین ها نصیبتون بشه

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم. دردها ممکن است طبیعی باشد. تحت نظر فوق تخصص ناباروری ، بایدها و نبایدهای انتقال جنین را رعایت کنید و نگران نباشید. [1400-07-30]

پاسخ سوال پزشکیآی وی اف

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

تکنیک عملی ماساژ صورت

ارتباط غذاهای گوشتی با سرطان

بوتاکس پیشانی چیست و چگونه انجام میشود؟

درمان جوش صورت با لیزر

بررسی روش های درمان آرتروز مفاصل فاست ستون فقرات

نقش آسپارتات یا اسید اسپارتیک در ورزشکاران ( قسمت ۱)

ماموگرافی چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

تشخیص پوسیدگی دندان از روی عکس رادیولوژی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درمان جای جوش قسمت اول ساب سیژن