سلام خسته نباشید، من خانمی هستم 28 ساله -6 ساله که ازدواج کردم و 7 ماهه حامله هستم - در سه ماهه اول بارداری به علت داشتن استرس قرص نوراگل و سرترالین مصرف کرده ام - ولی الان به من گفتند باعث ایجاد مشکل برای جنین میکنه تو رو خدا راهنماییم کنید؟یه دنیا ممنونم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی داروی سرترالین دربارداری جز داروهای ردهc است یعنی مطالعات انسانی کافی بر روی ان انجام نشده ولی در مطالعات حیوانی مشکلاتی را نشان داده است بنابراین باید منافع آن در مقابل معایب آن ستجیده شود. گرارشی از ناهنجاری جنینی با این دارو مشاهده نشده است . داروی نوراگل نیر از سنبل طیب تهیه می شود و گرجه توصیه می شود در طی بارداری مصرف نشود ولی هیچ موردی از ناهنجاری جنینی با آن گرارش نشده است. بنابراین دلیلی برای نگرانی نیست. به خدا توکل کنید. [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیبارداری جنین

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

کربوکسی تراپی زیر چشم چیست؟

درمان هیدروسل

دانستنی های پاکسازی پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

نخ های لیفت چگونه عمل می کنند؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

فواید و عوارض ماینوکسیدیل

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

آزمایش های لازم برای عمل کاشت مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

نقش ضد آفتاب در آهسته شدن پیری پوست

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

ماندگاری عمل کانتوپلاستی چقدر است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

فیزیوتراپی در درمان بیماری های ارتوپدی