با سلام و خسته نباشید . من 26 ساله هستم . در هفته اول بعد از پرویدم نزدیکی داشتم و به علت این که مشکوک بودم اووسیز خوردم و حدود یک هفته بعد پریود شدم . و یک بار دیگه هم بعد از اون نزدیکی کردم که البته از نامزدم از کاندوم استفاده کرد . در حالت عادی باید 11 ماه پریود میشدم اما الان 20 ماه هست و پریود نشدم .این تاثیر قرصهاست یا نشانه حاملگی ؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، یک تا دو دوره پس از مصرف قرصهای اورژانس ممکن نظم پریود شما کمی به هم بخورد با این حال در صورت شک به بارداری و تاخیر بیش از 10 روز در سیکل قاعدگیتان بهتر است برای آزمایش خون بارداری مراجعه کنید. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

اینوزین کو انزیم در ورزشکاران

علت علمی ایجاد انواع گرایش های جنسی (sexual orientation)

اوستئیت پوبیس یکی از علل درد کشاله ران

تشخیص بیماری های خوش خیم پستان

عوارض موبایل برای گردن

درباره مسائل جنسی بشتر بدانید

پارکینسون چه بیماری است و چه نشانه هایی دارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

کاربرد تزریق مزوژل در لاغری

درمان جای جوش با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]