سلام خسته نباشیدخانم دکتر شرمنده خواهش میکنم کمک کنید من یه دختر 26 ساله هستم پریودی من خوب و منظمه برا اولین بار دارم میرم مشهد اول اردیبهشت اما متاسفانه اون موقع پریودیمه بعضیا میگن قرص بخور که نشی اما من میخوام بشم چی بخورم که پروید شم زودتر و پاک شم؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، من معمولا برای تغییر زمان پریود دارویی تجویز نمی کنم ولی می توانید با مراحعه به پزشکتان با در نظر گرفتن موارد کاربرد قرص از قرصهای پیشگیری از بارداری استفاده کنید به مطلب 17 سوال در مورد بارداری و پیشگیری ازبارداری در سایت مراحعه کنید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی بارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

اندازه گیری نیازهای پروتئینی

اگزما ناشی از حساسیت به نیکل و مواد پلاستیکی

مواد موثر در بهبود حافظ

آیا تزریق ژل لب با عوارض همراه است؟

روشهای درمان اسکیزوفرنیا 1

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

جراحی لیفت صورت ( کشیدن پوست ) چگونه انجام می شود؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

10 روش درمان اسكار آكنه ( جای جوش )

آیا درد ریشه مو با ریزش مو ارتباطی دارد؟

محافظت از پوست با ضدآفتاب

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]