سلام وققتون بخیردررابطه باrf فرمودید برای افتادگی پوست خوبه..اقای دکتر من 23 ساله و دخترهستم..افتادگی صورتم مثل پوست افراد مسن مشهود نیس..عضلات گونم بخاطرافزایش و کاهش وزن شل وصاف شده راهی که این افتادگی سفت و به سمت بالامتمایل بشه هست؟منظورم بهترین راهش چیه؟ مرسی

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهترین راه همین آر اف است ولی تاثیری که شما میبینید بیشتر درونی است تا ظاهری. افراد مسن چون چروکهایشان هم برطرف میشود بهبود ظاهری زیادی دارند ولی شما فقط پوستتان سفت میشود. [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکی

تلفن : 91620100 - 031

فلج عصب صورت يا فلج بلز چيست؟

روشهای جراحی سرطان مثانه کدامند؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

دیابت بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

بهترین و جدیدترین روشهای کاشت مو طبیعی

اختلال دو قطبی در اطفال

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

جراحی باز بیرون زدگی دیسک چه عوارضی دارد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

بلوغ چیست ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

لیفتینگ با نخ

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

اگر دور چشمانتان تیره است بخوانید